Сладкарница Иза

Сладкарска къща и сладкарница Иза предлага детски, празнични и сватбени торти и други сладкарски изделия в град Тетевен.

Рейтинг 5
Сладкарница Иза - Infocall.bg
Сладкарница Иза - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
За фирмата

Сладкарски изделия в град Тетевен

Сладкарска къща ИЗА град Тетевен е създадена през 1992 година.

С над 20 годишния си опит фирма „ИЗИЕН ЕООД“ и сладкарници,,ИЗА" са радвали и продължават да радват безброй свои клиенти, както малки така и големи.

Екипът се състои от добре подготвени специалисти, които с радост ще изпълнят всеки Ваш каприз, всяко невероятно хрумване, ще превърнат в торта любимата играчка на Вашето дете, ще облекат в съвършен вкус и форма всяка Ваша сладка фантазия, ще имате уникалната възможност да бъдете дизайнер на Вашата торта.

Сладкарска къща ИЗА цени своята марка и с професионализъм и прецизност се стараем тя да става все по-добра. Гордее се с това, което правим, и с начина, по който го правим. Поддържа отговорно най-високи стандарти в целия процес на нашия бизнес. Стреми се да бъдем най-добрите - ние винаги се учим, и винаги търсим подобренията и иновациите.

Сладкарски изделия в град Тетевен - Сладкарница Иза
Ключови думи: сладкарница Тетевен, сладкарски изделия Тетевен, детски торти Тетевен, празнични торти Тетевен, сватбени торти Тетевен, сладкарница в Тетевен, сладкарски изделия в Тетевен, детски торти в Тетевен, празнични торти в Тетевен, сватбени торти Тетевен
Етикети: Захарни изделия, Сладкарница, Торти
Тази страница е посетена 3122 пъти.
Общо посещение на профила: 12019.
Телефонен номер е поискан 82 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка