Дърводобив и обработка на дървесина | Дърводобив Гурково

Фирма в Гурково се занимава с дърводобив и обработка на дървесина. Фирмата предлага дърва за огрев и качествен дървен материал.

Дърводобив Гурково - Infocall.bg
Дърводобив Гурково - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
За нас

Търговия с дървен материал и дърва за огрев село Конаре

Фирма в Гурково е специализирана фирма за дърводобив и търговията с дървен материал. Фирмата предлага дърва за огрев.

Фирмата осигурява дърва за огрев на жителите от село Конаре и околните населени места. Компанията разполага с богато разнообразие от дървесина на склад за ремонтни и битови нужди и дърва за огрев. Разполага с необходимата техника и модерни машини за дърводобива, транспортирането и обработката на дървения материал до клиентите.

Във фирмата работят екипи от професионалисти с дългогодишен опит и квалификация в областта на добива на дървен материал и дървообработката. С тяхна помощ ние подбираме единствено качествен дървен материал и дърва за огрев, с голяма плътност, отделящи много топлина.

При закупуване на дърва от нас, Вие нашите клиенти може да се възползвате от услугите по транспортиране на дървесината. За тази цел дружеството разполага с товарни автомобили за товарене и пренос на дърва.

Фирмата разполага с всички необходими документи за извършване на легална дърводобивна дейност, като за своите клиенти предлага изключително качествена дървесина на конкурентни цени.

Ключови думи: дървен материал Гурково, дърва за огрев Гурково, дърводобив Гурково, склад дървен материал Гурково, обработка на дървесина Гурково
Етикети: Дърва за огрев, Склад за дървен материал, Фасониран дървен материал
Тази страница е посетена 5793 пъти.
Общо посещение на профила: 13450.
Телефонен номер е поискан 388 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка