Ремонт и рециклиране турбокомпресори Варна - Софтелектроник

СОФТЕЛЕКТРОНИКТУРБО в град Варна извършва ремонт и рециклиране на всички видове турбокомпресори.

Рейтинг 3
Софтелектроник - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
Ремонт и рециклиране турбокомпресори Варна

РЕМОНТ И РЕЦИКЛИРАНЕ:

разглобява се напълно дефектиралия турбокомпресор, установява се причината за счупване, след което от SOFTELECTRONICTURBO се свързваме с вас, за да Ви уведомим за състоянието на турбокомпресора и стойността на ремонта. След потвърждение за ремонт от ваша страна, ние пристъпваме към ремонт на турбо компресора.

След това ремонтът протича по следния начин: измиват и се почистват от нагар всички здрави части, монтират се новите части на мястото на повредените. Сглобява и се балансира средната част при обороти равни на действителната работа на турбокомпресора. След което средната част се сглобява към останалите почистени части. Настройва се променливата геометрия, както и актуатора (електронен или механичен) до заводските стойности с помощта на FLOW BENCH машина.

Издаваме гаранционна карта за извършената от нас услуга и издаваме становище за причините довели до повреждане на турбо компресора.

Рециклираният от нас турбокомпресор е аналог на оригиналния. Рециклирането представлява подмяна на всички части: нова средна част, нова геометрия, които се монтират във вече почистените корпуси (студена и топла част). Настройва се променливата геометрия и актуатора, независимо от това дали е електронен или механичен. Издаваме гаранционна карта за извършената от нас услуга.

Автор:

Ремонт и рециклиране турбокомпресори Варна - Софтелектроник
Ремонт и рециклиране турбокомпресори Варна - Софтелектроник - изображение 1Ремонт и рециклиране турбокомпресори Варна - Софтелектроник - изображение 2Ремонт и рециклиране турбокомпресори Варна - Софтелектроник - изображение 3Ремонт и рециклиране турбокомпресори Варна - Софтелектроник - изображение 4
Подобни от категорията
Още Дейности предлагани от Софтелектроник
Ключови думи за услугата: ремонт турбокомпресори Варна, рециклиране турбокомпресори Варна
Тази страница е посетена 10403 пъти.
Общо посещение на профила: 38028.
Телефонен номер е поискан 503 пъти.