Производство ароматизатори Шумен | СОЛО ЕООД

Фирма Соло ЕООД - производство на професионални ароматизатори за автомобили и въздух, освежител за пепелници, електронен диспенсър ароматизатор град Шумен.

Рейтинг 3
СОЛО ЕООД - Infocall.bg
СОЛО ЕООД - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
за СОЛО

Производство на ароматизатори в Шумен

СОЛО ЕООД е единствен производител на ароматизиращи системи в България и развива своята дейност в областта на професионалното ароматизиране и дезинсекция от 2003 година.

Фирма СОЛО ЕООД създаде бранда Solo Air, който се развива и разраства с всяка изминала година. Към момента успява да отговори на нуждите на българския и европейски пазар с продукти за професионална грижа за въздуха. Следейки модните тенденции, едновременно с това, не сме ориентира към желанията на нашите клиенти. Фабриката и главният офис се намират в град Шумен, където екипа използва знанията и know-how, за да пресъздаде ароматите в луксозни продукти.

Предимствата на фирма СОЛО ЕООД:

КАЧЕСТВО: Ние гарантираме качеството на нашите продукти, като следим стриктно влаганите суровини и спазваме европейските стандарти, свързани със състава, визията, опаковката и етикетирането на продуктите;

ГЪВКАВОСТ: Ние можем да отговорим по всяко време на нуждите на нашите клиенти, независимо дали представляват нас и нашия бранд или сме договорили PRIVATE LABEL ПРОИЗВОДСТВО - ние правим това, в което сме добри и уверени, като така ще ви спестим време за вашите дела.

ОБСЛУЖВАНЕ: Ние подпомагаме работата на нашите клиенти с най-доброто обслужване и подкрепа. Познавайки еволюцията на пазара, както и модните тенденции, ние ще подпомогнем процеса на вашата работа.

СЪЗДАВАНЕ НА АРОМАТ — ПОДПИС: Специфичният корпоративен аромат рекламира Вашия бранд, като това Ви разграничава от конкуренцията. Просто изберете стила на вашето помещение и оставете Solo Air да добави магията.

Автор:

Производство на ароматизатори в Шумен - СОЛО ЕООД
Производство на ароматизатори в Шумен - СОЛО ЕООД - изображение 1Производство на ароматизатори в Шумен - СОЛО ЕООД - изображение 2Производство на ароматизатори в Шумен - СОЛО ЕООД - изображение 3Производство на ароматизатори в Шумен - СОЛО ЕООД - изображение 4
Ключови думи: производство ароматизатори Шумен, професионални ароматизатори Шумен, ароматизатори автомобили Шумен, ароматизатори въздух Шумен, електронен диспенсър ароматизатор Шумен, освежител пепелници Шумен, офис фирма ароматизатори Шумен
Етикети: Автоаксесоари , Магазин за козметика
Тази страница е посетена 8952 пъти.
Общо посещение на профила: 17218.
Телефонен номер е поискан 158 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка