Метални конструкции | Метални конструкции София-Бенковски

Фирма в София, Бенковски се занимава с проектиране, производство и монтаж на метални конструкции, парапети, огради, алуминиева и ПВЦ дограма, окачени фасади.

Infocall.bg
Infocall.bg

Този профил е без собственик и може да бъде купен от Вас.

Вие достигнахте до този профил поради факта, че той е добре оптимизиран в Google и по-същия начин ще бъде достигнат и вашите потенциални клиенти.

Не се колебайте, а отправите запитване за цената му!

Цени на абонаментни планове

Ние работим, за да може всеки в България да има представяне в интернет – контакти, снимки, фирмена информация, видео и промо оферти. Посредством фирмен профил в INFOCALL.bg бизнеса ви ще бъде откриван ежедневно от многобройните интернет потребители.

Попълнете формата за запитване, а наш консултант ще се свърже с вас в следващите 24 часа.

За нас

Метални конструкции в София-Бенковски

Фирма в град София, Бенковски разполага с богат опит в проектирането, изработката и монтажа всякакъв тип конструкции от стомана, инокс, алуминий, месинг и други цветни метали.

Фирмата 8 също така е специализирано в производството и монтажа на ПВЦ и алуминиева дограма, по собствени проекти или по проект на клиента.

Разполага с висококвалифициран екипът от изключително професионално обучени кадри, с богат опит зад гърба си. Мисията на фирмата е насочена към това да се развива и разраства със същите бързи темпове, както и да обслужва и задоволява нуждите на все повече клиенти.

Добрата репутация гарантира на клиентите обслужване от висок клас и пълна гаранция за изделията, които предлага.

Обекти на Метални конструкции София-Бенковски
Ключови думи: монтаж метални конструкции София Бенковски, монтаж парапети София Бенковски, монтаж огради София Бенковски, производство парапети София Бенковски, монтаж парапети София Бенковски, монтаж алуминиева дограма София Бенковски, монтаж окачени фасади София Бенковски
Етикети: Изграждане метални конструкции, Монтаж на огради, Парапети, ПВЦ дограма, Фирми за дограма
Тази страница е посетена 10047 пъти.
Общо посещение на профила: 15316.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка