Счетоводство на предприятието София | ИНФОРМА

Център за професионално обучение Информа - ТРЗ, счетоводство на предприятието и ваучери за заети лица в София, Овча купел. Информа предлага курсове, обучение и семинари по европейска програма.

Рейтинг 5
ИНФОРМА - Infocall.bg
ИНФОРМА - Infocall.bg
София-Горна Баня
Моля, попълнете на кирилица!
За Информа

ТРЗ в София-Овча купел

Информа е неправителствена организация създадена през 2005г. от специалисти в областта на счетоводството и икономиката. Притежава Лиценз № 200512272 на НАПОО за извършване на професионално обучение по лицензирани професии от СППОО.

Център за професионално обучение Информа разполага с дългогодишен опит и успешно участие в множество проекти в областта на професионалното обучение, консултантски услуги за кандидатстване с проекти по оперативните програми на ЕС. Постигнатите от нас успехи са резултат от нашата компетентност, опит и професионализъм.

Център за професионално обучение към Сдружение "Информа" предлага на курсисти от всички възрасти широки възможности за квалификация и преквалификация. Центърът притежава лиценз от НАПОО за извършване на професионално обучение по 126 лицензирани професии и специалности.

ТРЗ в София-Овча купел - ИНФОРМА
Ключови думи: ТРЗ София Овча купел, счетоводство на предприятието София Овча купел, ваучери за заети лица София Овча купел, курсове по европейска програма София Овча купел, обучение по европейска програма София Овча купел, семинари по европейска програма София Овча купел
Етикети: Учебен център
Тази страница е посетена 2841 пъти.
Общо посещение на профила: 5879.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка