Нанотехнология в Русе | Термо сервиз ООД

Термо Сервиз ООД извършва термодифузионно поцинковане на дребни и средногабаритни детайли чрез уникална нанотехнология в Русе.

Рейтинг 5
Термо сервиз ООД - Infocall.bg
Термо сервиз ООД - Infocall.bg
Термо сервиз ООД - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
За нас

Уникална нанотехнология в Русе

Фирма Термо Сервиз ООД град Русе е създадена през 2004 година с основен предмет на дейност термодифузионно поцинковане на дребни и средногабаритни детайли.

Фирмата извършва термодифузионно поцинковане (Sherardizing) на детайли от железни сплави, по метода "ТД-цинк". Това е екологично чист метод за нанасяне на корозионно и износоустойчиво цинково покритие върху повърхността на железни сплави ( стомани, чугун ) с прахообразни цинкови насищащи се смеси в затворен контейнер. Методът се базира изцяло на изискванията на ЕN 13811:2003 и е патентно защитен.

 

Корозионната устойчивост на покритията получени по метода "ТД-цинк" е от 3 до 5 пъти по-висока от галваничните покрития и от 1,5 до 2 пъти от горещото поцинковане. Получените покрития точно повтарят контурите на детайлите и са с еднаква дебелина по цялата им повърхност. Дебелината на покритието може да се регулира съобразно изискванията на клиента.

Ключови думи: поцинковане Русе, термодифузионно поцинковане Русе, нанотехнология Русе, уникална нанотехнология Русе, нанотехнологии Русе
Етикети: Горещо поцинковане, Складове за метали
Тази страница е посетена 1213 пъти.
Общо посещение на профила: 3247.
Телефонен номер е поискан 34 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка