Игра в София | Tile Master Challenge

Tile Master Challenge – безплатна мобилна игра за телефон. Може да се свали за операционните системи на Android & iOS.

Рейтинг 5
Tile Master Challenge - Infocall.bg
Tile Master Challenge - Infocall.bg
град София-Център
Моля, попълнете на кирилица!
За Tile Master Challenge

Игра в София

Tile Master Challenge е пъзелна игра, при която всеки играч се стреми да комбинира максимален брой перфектни или близки съвпадения между персонализиран шаблон и табло с произволно разпределени плочки. Играта въвлича умения и тактика, така че най-добри резултати се постигат чрез минимално използване на ходове.

Целта на играта е да събере максимален брой точки с възможно най-малко ресурси за всяко играно ниво. Това дава на всеки играч шанса да постигне най-висок резултат и да застане начело в класацията.

Стандартната игра се състои от множество нива, всяко от които е малко по-трудно да преминат от предишната, в зависимост от броя на точките, които трябва да бъдат отбелязани.

Играчите имат право да закупуват златни монетни кредити, които по-късно могат да бъдат разменени за всички необходими ресурси. Такива са броя на Moves, Tile Shufflers и Bozo плочки. Всички средства, получени чрез размяна на закупени златни монетни кредити, се съхраняват в съответните им трезори, като стойността им се показва до жълт цвят.

Когато текущите ресурси за предварително зададени нива са изчерпани, играта автоматично използва ресурси от съответния сейф, ако играчът продължи играта си.

Има няколко нива, включени в играта. Някои нива не отчитат време, докато по-трудните нива на Blitz имат таймер, който разбърква цялото табло за управление всеки път, когато таймерът се нулира.

Играта е базирана на множество уеб технологии, част от които:

  • HTML5, javascript, CSS3
  • Web API interface
  • PostgreSQL
  • Redis
  • Swift 3 за iOS
  • Java Android SDK

Екипа е специализиран в разработка по поръчка на мобилни приложения за двете най-популярни мобилни операционни системи - iOS и Android.

Автор:

Игра в София - Tile Master Challenge
Игра в София - Tile Master Challenge - изображение 1
Ключови думи: игра София, игри София, мобилна игра София, мобилни игри София, игри за телефон София, игра за телефон София
Етикети: Онлайн магазин
Тази страница е посетена 722 пъти.
Общо посещение на профила: 2357.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка