Стопанисване на общински гори | Дърводобив Търговище

Фирмата се занимава със стопанисване на общински гори, дърводобив и реализация на селскостопанска продукция в област Търговище.

Infocall.bg
Infocall.bg

Този профил е без собственик и може да бъде купен от Вас.

Вие достигнахте до този профил поради факта, че той е добре оптимизиран в Google и по-същия начин ще бъде достигнат и вашите потенциални клиенти.

Не се колебайте, а отправите запитване за цената му!

Цени на абонаментни планове

Ние работим, за да може всеки в България да има представяне в интернет – контакти, снимки, фирмена информация, видео и промо оферти. Посредством фирмен профил в INFOCALL.bg бизнеса ви ще бъде откриван ежедневно от многобройните интернет потребители.

Попълнете формата за запитване, а наш консултант ще се свърже с вас в следващите 24 часа.

За нас

Стопанисване гори и търговия със селскостопанска продукция в област Търговище

Фирмата от област Търговище се занимава с охрана и стопанисване на горите, дърводобив и обработка на дървесина, търговия със селскостопанска продукция, мед и пчелни продукти.

Извършва стопанисване на горските райони в областта. Занимава се с охрана на гори от незаконна сеч, горски пожари и залесяване на изсечени площи.

Друга услуга е пречистване на вода.

Освен със стопанисване на гори и пречистване на вода, фирмата се занимава с реализация и търговия на селскостопанска продукция.

Фирмата разполага със склад за дърва, в който временно се съхраняват добитите дърва, обработват се и се продават. Предлагат се дърва за огрев и дървен материал, използван най-често в строителството. Превозването на дървесината става със собствени машини.

Ако желаете това представяне да бъде вашето, моля позвънете на телефон *4636.

Стопанисване гори и търговия със селскостопанска продукция в област Търговище - Дърводобив Търговище
Стопанисване гори и търговия със селскостопанска продукция в област Търговище - Дърводобив Търговище - изображение 1Стопанисване гори и търговия със селскостопанска продукция в област Търговище - Дърводобив Търговище - изображение 2Стопанисване гори и търговия със селскостопанска продукция в област Търговище - Дърводобив Търговище - изображение 3Стопанисване гори и търговия със селскостопанска продукция в област Търговище - Дърводобив Търговище - изображение 4
Ключови думи: стопанисване гори Търговище, охрана гори Търговище, реализация селскостопанска продукция Търговище, общински гори Търговище, дърводобив Търговище, обработка дървен материал Търговище, пречистване питейна вода Търговище
Етикети: ДГС, Добив на дървесина, Дървообработка, Охрана на горите, Склад за дървен материал, Фирми за дърводобив
Тази страница е посетена 4795 пъти.
Общо посещение на профила: 12451.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка