Производство мебели Троян | Ултрастил - Тончев и Тончева С-ие СД

Фирма Ултрастил - Тончев и Тончева С-ие СД извършва производство на мебели по индивидуални проекти. Предлага корпусна и троянска мебел, плотове за маси, обзавеждане за кухни и спални.

Рейтинг 5
Ултрастил - Тончев и Тончева С-ие СД - Infocall.bg
Ултрастил - Тончев и Тончева С-ие СД - Infocall.bg
село Черни Осъм
Ултрастил - Тончев и Тончева С-ие СД - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
За нас

Производство на мебели по индивидуални проекти в Троян

Ултрастил-Тончев и Тончева се занимава с производство и търговия на троянски мебели и обзавеждане от чам, липа, череша, ясен, дъб и орех. Производствената база на фирмата се намира на 1 км. от Троянския манастир. Фирмата е създадена през 1995 година.

Фирма Ултрастил-Тончев и Тончева предлага обзавеждане по поръчка за:
  • кухни;
  • спални и спални комплекти;
  • трапезарии и холни секции;
  • детски стаи;
  • хотели и ресторанти и други.
Базата на дружеството е оборудвана със съвременна техника, необходима при производството на предлаганите троянски мебели. Ултрастил-Тончев и Тончева разполага с висококвалифицирани работници, проектанти и монтажисти. Високото качество на предлаганата троянска мебел се осигурява и от модерното технологично оборудване.

Основната цел, поставена от фирмата, е да изработва своите продукти качествено и да бъдат издръжливи във времето. Контакти за връзка с производителя на троянска мебел ще откриете в обект Производствена база за мебели.
Производство на мебели по индивидуални проекти в Троян - Ултрастил - Тончев и Тончева С-ие СД
Производство на мебели по индивидуални проекти в Троян - Ултрастил - Тончев и Тончева С-ие СД - изображение 1Производство на мебели по индивидуални проекти в Троян - Ултрастил - Тончев и Тончева С-ие СД - изображение 2Производство на мебели по индивидуални проекти в Троян - Ултрастил - Тончев и Тончева С-ие СД - изображение 3Производство на мебели по индивидуални проекти в Троян - Ултрастил - Тончев и Тончева С-ие СД - изображение 4
Продукти на Ултрастил - Тончев и Тончева С-ие СД
Ключови думи: производство мебели индивидуални проекти Троян, мебели по индивидуални проекти Троян, корпусна мебел Троян, плотове маси Троян, обзавеждане кухни Троян, обзавеждане спални Троян, троянска мебел по поръчка Троян, производствена база мебели Троян, фурнировани плоскости Троян, производство мебели Троян, мебели Троян, производител мебели Троян
Етикети: Корпусна мебел, Кухненски мебели, Кухненски плотове, Мебели по поръчка, Мебелна фабрика, Обзавеждане за спални
Тази страница е посетена 13369 пъти.
Общо посещение на профила: 32457.
Телефонен номер е поискан 159 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка