Ремонт покриви

Изпратете запитване на всички в тази категория.
Не се чете? Смени текста.
Код за сигурност
Фирмите, предлагащи професионално изграждане и ремонт на покриви, са все по-търсени на пазара. Най-популярните услуги са насочени към цялостно и частично ремонтиране, отстраняване на течове, полагане на хидроизолация и топлоизолация, пренареждане на керемиди, подмяна на улуци на стари покриви.

Във всяка една област в страната може да намерите майстор за ремонт на покрив и навес: Благоевград, Бургас,Варна,Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен и Ямбол.

Защо фирма за професионален ремонт на покрив е търсена?
Изпълнителите разполагат на първо място със специализирана техника. Друго основно предимство е това, че услугите се извършват от майстори в областта на покривното строителство.

Какво включва офертата за цялостния ремонт на покрив:
• първоначален оглед, по време на който се прави оценка на проекта, определя се количеството на необходимите материали и тяхната марка;
• изготвяне на примерен проект и оферта;
• доставка на строителните материали до адрес;
• разваляне на старата покривна конструкция до основи;
• почистване на кал и мухъл;
• изграждане на нова покривна конструкция с летви, греди;
• полагане на мушама или воалит;
• нареждане на керемиди, като може да посочите дали това да бъдат обикновени керамични, битумни, метални и други по Ваш избор.

Други услуги в областта могат да бъдат демонтаж на стари и монтаж на нови улуци (добре познатите класически или американски безшевни), изграждане на комини, измазване на капаци, полагане на хидроизолация и топлоизолация.
За извършените дейности и на база вида на използваните строителни материали, всяка фирма предоставя гаранция.

Ценообразуването, което фирмите за покривни ремонти предлагат, е на база извършен труд + материали на квадратен метър.

Категория "Ремонт покриви" - информация за цени, срокове, гаранция, етапи и начин на изпълнение, населено място. Мнение, оценка или оферта.
Не се намерихте в списъка?

Добави фирмата си в тази категория. Напиши име на фирма и телефон и ние ще се свържем с теб!