Къща за гости в Еленския балкан | Утринна роса

Къщи за гости Утринна роса се намира в Еленски балкан – село Марафелци, община Елена. Къщите са подходящи за семейна почивка, релакс и риболов.

Утринна роса - Infocall.bg
Утринна роса - Infocall.bg
Утринна роса - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
За нас

Еленски балкан-Марафелци

Къщи „Утринна Роса“ се намират в махала Марафелци, на 4 км от гр. Елена и на 2 км от язовир „Йовковци“. Махалата е сгушена в полите на Стара планина на височина 480 м.

Къща „Утринна Роса 1″ разполага общо с 8 легла – 2 стаи с по 2 легла и 1 стая със спалня и двуетажно легло.

Гостите могат да се възползват от уютната и модерно обзаведена трапезария с всички удобства за кулинарни фиести и весело празнуване! Предлага се и сателитна телевизия и wireless. Почивайки си на терасата, спокойните родители могат да наблюдават игрите на децата си на детската площадка. Отделните кътове в и около къщата предлагат различни изживявания. Събрани около живот огън на барбекюто и нежната прегръдка на нощта, веселите разговори и песни не стихват!

Къща „Утринна роса 2” разполага с три спални, във всяка от които има по 2 легла + по един разтегаем фотьойл. В къщата има две бани с две тоалетни. Отоплението е с локално парно. Ще можете удобно да се настаните в уютната, напълно обзаведена трапезария с кухня, където през зимните месеци ще се насладите на удоволствието на живия огън от камината. Предлагаме Ви през топлите слънчеви дни, да използвате прохладния навес с барбекю, където сладките приказки и песни не стихват до зори, а Вашите деца искрено ще се забавляват на детския кът.

Гостите ни могат да се възползват от сателитна телевизия, Wireless и паркинг места. В приятна и домашна атмосфера ще изживеете прекрасни моменти с Вашите приятели.

Ще Ви посрещнем с много желание и топлина, ще Ви предложим изненади и много приятни мигове в къщите „Утринна Роса“.

Еленски балкан-Марафелци - Утринна роса
Еленски балкан-Марафелци - Утринна роса - изображение 1Еленски балкан-Марафелци - Утринна роса - изображение 2Еленски балкан-Марафелци - Утринна роса - изображение 3Еленски балкан-Марафелци - Утринна роса - изображение 4
Ключови думи: къща за гости Еленския балкан Елена, Еленски балкан Марафелци, семейна почивка Марафелци, къщи за гости Утринна роса Елена, риболов Марафелци
Етикети: Евтини почивки, Къща за гости, Риболов
Тази страница е посетена 1622 пъти.
Общо посещение на профила: 4690.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка