Валекс Компания

Валекс Компания ООД град Ямбол - вътрешен и международен транспорт в ЕС, пътна спедиция и групажни превози. Работи основно по направление България-Италия-България. Фирмата разполага с бордови камиони, Мегатрейлър и влекач с ремарке.

Рейтинг 5
Валекс Компания - Infocall.bg
Валекс Компания - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
за Валекс Компания

Международен транспорт в ЕС

Валекс Компания ООД е фирма за международен транспорт и спедиция на товари в град Ямбол. Компанията работи в сферата на автомобилния транспорт от 1991 година. Основните направления, по които работи Валекс Компания ООД са: България-Италия-България.

В първите години спедиторската дейност на Валекс Компания ООД се развива по направленията: Италия - Франция, Германия - главно с превози на комплексни товари, а от 1996 година извършва и групажни превози.

Екипът на Валекс Компания ООД е съставен от специалисти в областта на автомобилния транспорт.

Можете да разчитате на фирмата, когато имате нужда от транспорт или съвет, за осъществяване на експедицията на Вашите стоки, безпроблемно и възможно най-бързо.

Освен спедиторска дейност Валекс Компания ООД е и главен застрахователен агент на ЗПАД Булстрад.

Основна цел на фирмата е да извършва по-широк спектър от услуги на своите клиенти с цел спестяване на време и парични средства. През годините на активна работа успява да се утвърди, като професионален превозвач, коректен партньор и желана фирма в областта на спедицията и международният транспорт.

Международен транспорт  в ЕС - Валекс Компания
Ключови думи: транспорт България Италия България, транспорт България Италия, транспорт Италия България, транспорт с бордови камиони Ямбол, пътна спедиция Ямбол, групажни превози Ямбол, международен транспорт в ЕС, офис транспортна фирма Ямбол
Етикети: Спедитори, Транспортна фирма
Тази страница е посетена 1807 пъти.
Общо посещение на профила: 5966.
Телефонен номер е поискан 31 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка