Варна Мебел ЕООД

varnamebel.com е онлайн магазин за мебели , който може да Ви предложи мебели от високо качество на разумни цени произведени в България.Наша мисия е да предоставяме добри решения за организиране на един красив и приятен за живеене дом.

Варна Мебел ЕООД - Infocall.bg
Варна Мебел ЕООД - Infocall.bg
Варна Мебел ЕООД - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
За нас

Варна Мебел ЕООД

varnamebel.com е  онлайн магазин за мебели , който може да Ви предложи мебели от високо качество на разумни цени произведени в България.Наша мисия е да предоставяме добри решения за организиране на един красив и приятен за живеене дом.  Стараем се да предоставяме на клиентите си лично отношение, професионализъм и качество, обслужване от врата до врата чрез услугите транспорт, разнос и монтаж на стоките. Гордеем се с големия брой лоялни клиенти и печелим тяхното уважение с качествени и идейни продукти.
www.varnamebel.com мястото, където традиционното и модерното са съчетани по неповторим начин, така че всеки да успее да създаде дома от мечтите си.

В електронния магазин предлагаме произведени мебели за дневна в гр.Русе , гр.Силистра и гр.Варна ,мека мебел произведена в най-големият завод в Европа находящ се в гр.Търговище и кухненски дивани от розовия гр.Казaнлък .За ваше удобство мебелите са   разделени удобно в категории и под категории. При нас ще намерите богато разнообразиие  на мека мебел като цветовете се избират от клиентите , кухненски столове, кухненски комплекти, шкафове, секции,  , спални комплекти,  огледала и нощни шкафчета, легла и матраци, скринове и гардероби, детски комплекти и компютърни бюра, портманто комплекти, огледала и закачалки,електроуреди  и всичко от което вашия дом се нуждае, за да стане едно красиво и уютно място.Може да поръчате директно през нашият сайт или на място във фирменият ни магазин , находящ се в гр.Варна ул.Цариброд 41Б (зад ОМВ бензиностанция до ЖП гара)

Ключови думи: Варна Мебел ЕООД
Тази страница е посетена 589 пъти.
Общо посещение на профила: 2155.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка