Вегетариански ресторант Енджълс

Енджълс предлага безглутенови ястия, йонизирана алкална вода и здравословно меню за деца в град Варна. Приготвяме изключително чиста и здравословна храна. За веганските ястия се използват ядкови млека от кашу, лимец, бадеми и кокосово мляко, сирената са от кашу, соя. 80% от менюто ни е веганско - готвим с изключително чиста храна, собствено производство. Имаме лятна градина, зала за йога, провеждаме кулинарни курсове.

Вегетариански ресторант Енджълс - Infocall.bg
Вегетариански ресторант Енджълс - Infocall.bg
Вегетариански ресторант Енджълс - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
За нас

Вегетариански ресторант Варна

Вегетариански и веган ресторант Варна - Енджълс. Приготвяме изключително чиста и здравословна храна. За веганските ястия се използват ядкови млека от кашу, лимец, бадеми и кокосово мляко, сирената са от кашу, соя. Готви се с юнизирана алкална вода.

В красивия салон и прекрасната лятна градината звучи приятна музика, а на разположение има книги за здравословно хранене и начин на живот.

Angel`s смята, че изборът на храна е ваше право, затова и сервирането на храната е по-различно от други ресторанти, всичко, което сме ви приготвили е изложено на топла маса и имате възможност да си сложите точно колкото желаете. Така не губите време в чакане и няма да получите нещо различно от очакванията си.

Вегетариански ресторант Варна - Вегетариански ресторант Енджълс
Вегетариански ресторант Варна - Вегетариански ресторант Енджълс - изображение 1Вегетариански ресторант Варна - Вегетариански ресторант Енджълс - изображение 2
Ключови думи: вегетариански ресторант Варна, безглутенови ястия Варна, вегански ресторант Варна, здравословно хранене Варна, здравословно меню за деца Варна, йонизирана алкална вода Варна
Тази страница е посетена 1343 пъти.
Общо посещение на профила: 5426.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка