Велинтрейд ЕООД

Велинтрейд ЕООД - производство на офис и хотелско обзавеждане, кухненски и други мебели по индивидуален проект в град Велинград.

Велинтрейд ЕООД - Infocall.bg
Велинтрейд ЕООД - Infocall.bg
Велинтрейд ЕООД - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
За нас

Мебели по проект във Велинград

Велинтрейд ЕООД е основана през 1997 година. Основният предмет на дейност на фирмата е производството и търговията с мебели на територията на община Велинград.

Предлагат се продукти за всеки вкус и джоб. Обзавеждането внася комфорт и уют в дома. Работи се по конкретни проекти за обзавеждане на всяка една стая на дома и офиса.

Изработват се стилни мебели за дома от ПДЧ и корпусна мебел от меламинови плоскости за:

  • дневни;
  • трапезарии;
  • спални;
  • детски стаи;
  • кухни.

Предлага се офис обзавеждане, мебели за хотел и ваканционни селища.

Производителят е ориентиран към индивидуалния клиент. Това е и причината да се предлагат толкова разнообразни решения от гледна точка на стил, клас, цвят и цена.

Мебели по проект във Велинград - Велинтрейд ЕООД
Мебели по проект във Велинград - Велинтрейд ЕООД - изображение 1Мебели по проект във Велинград - Велинтрейд ЕООД - изображение 2Мебели по проект във Велинград - Велинтрейд ЕООД - изображение 3Мебели по проект във Велинград - Велинтрейд ЕООД - изображение 4
Ключови думи: производство мебели Велинград, мебели ПДЧ Велинград, мебели МДФ Велинград, мебели по проект Велинград, мебели по поръчка Велинград, офис обзавеждане Велинград, хотелско обзавеждане Велинград, кухненски мебели Велинград, мебели по индивидуален проект Велинград
Етикети: Мебели от дърво, Мебели по поръчка, Мебелна фабрика
Тази страница е посетена 2431 пъти.
Общо посещение на профила: 9967.
Телефонен номер е поискан 81 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка