Ветеринарни услуги Сандански

Ветеринарна клиника Сандански предлага комплексни грижи за домашни любимци: профилактика на заразни, паразитни и незаразни болести, диагностика и лечение.

Infocall.bg
Infocall.bg

Този профил е без собственик и може да бъде купен от Вас.

Вие достигнахте до този профил поради факта, че той е добре оптимизиран в Google и по-същия начин ще бъде достигнат и вашите потенциални клиенти.

Не се колебайте, а отправите запитване за цената му!

Цени на абонаментни планове

Ние работим, за да може всеки в България да има представяне в интернет – контакти, снимки, фирмена информация, видео и промо оферти. Посредством фирмен профил в INFOCALL.bg бизнеса ви ще бъде откриван ежедневно от многобройните интернет потребители.

Попълнете формата за запитване, а наш консултант ще се свърже с вас в следващите 24 часа.

За нас

Ветеринарни услуги Сандански

Ветеринарна клиника Сандански предлага комплексни грижи за домашни любимци: профилактика на заразни, паразитни и незаразни болести, диагностика и лечение. Разполага с лаборатория, в която се извършват кръвни изследвания – пълна кръвна картина, биохимия, бързи тестове за инфекциозни и паразитни болести, микроскопия. Предлага пакети от лабораторни изследвания за основните незаразни заболявания, в зависимост от възрастта на животното.

Разполага със зоомагазин за храни и аксесоари, като се предлагат лечебни и профилактични храни за най - често срещаните заболявания. Поддържа широка гама от противопаразитни и козметични средства, таблетни форми, мехлеми и други съпътстващи лечението.

Ключови думи: лечение на животни Сандански, ветеринарна дейност Сандански, ветеринарен център Сандански, аптека и зоомагазин Сандански
Етикети: Денонощна ветеринарна клиника
Тази страница е посетена 4268 пъти.
Общо посещение на профила: 5226.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка