Изработка на тенти Казанлък

Фирма в град Казанлък с основна дейност изработка на павилиони, тенти, мебели и обзавеждане за павилиони и магазини.

Infocall.bg
Изработка на тенти Казанлък - Infocall.bg
Infocall.bg

Този профил е без собственик и може да бъде купен от Вас.

Вие достигнахте до този профил поради факта, че той е добре оптимизиран в Google и по-същия начин ще бъде достигнат и вашите потенциални клиенти.

Не се колебайте, а отправите запитване за цената му!

Цени на абонаментни планове

Ние работим, за да може всеки в България да има представяне в интернет – контакти, снимки, фирмена информация, видео и промо оферти. Посредством фирмен профил в INFOCALL.bg бизнеса ви ще бъде откриван ежедневно от многобройните интернет потребители.

Попълнете формата за запитване, а наш консултант ще се свърже с вас в следващите 24 часа.

За нас

Обзавеждане за магазини в Казанлък

Фирма в град Казанлък е с основна дейност изработка на павилиони, тенти, мебели и обзавеждане за павилиони и магазини.

На пазара се предлага богато разнообразие от обзавеждане и мебели за павилиони и магазини. Дружеството извършва изработка на мебели по размери дадени от клиента.

Обзавеждането за магазини и павилиони е произведено от качествени материали, което е гаранция за изключително високо качество и функционалност.

Целта на фирмата е да задоволи непрекъснато нарастващите изисквания на клиентите за професионализъм и перфектно представяне. Екипът на фирмата е запознат със спецификата на дейността и е отлично обучен.

 

Обзавеждане за магазини в Казанлък - Изработка на тенти Казанлък
Обзавеждане за магазини в Казанлък - Изработка на тенти Казанлък - изображение 1Обзавеждане за магазини в Казанлък - Изработка на тенти Казанлък - изображение 2Обзавеждане за магазини в Казанлък - Изработка на тенти Казанлък - изображение 3Обзавеждане за магазини в Казанлък - Изработка на тенти Казанлък - изображение 4
Ключови думи: изработка павилиони Казанлък, обзавеждане магазини Казанлък, павилиони Казанлък, изработка метални изделия Казанлък, изработка тенти Казанлък, обзавеждане павилиони Казанлък
Етикети: Метални изделия , Метални конструкции, Обзавеждане, Сенници за тераса
Тази страница е посетена 5078 пъти.
Общо посещение на профила: 11225.
Телефонен номер е поискан 55 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка