Производство на торбички и чанти | Витолен ЕООД

Витолен ЕООД извършва производство и продажба на опаковки, торбички, чанти, полиетиленови, найлонови и хартиени торби, пликове от HDPE, LDPE, CPP, BOPP, чували. Фирмата разполага с магазин и производствена база в София, Център.

Рейтинг 5
Витолен  ЕООД - Infocall.bg
Витолен  ЕООД - Infocall.bg
град София-Център
Моля, попълнете на кирилица!
За фирмата

Производство на торбички и чанти в София-Център

ВИТОЛЕН ЕООД е фирма, която започва своята дейност през 1993 г., като производител на целофанови и хартиени пликове. През 1999 г., започва закупуването на нови машини в сферата с цел увеличаване на производствения капацитет. След като задачата беше изпълнена успешно, през 2007 г. решихме да се развиваме още в тази индустрия. Закупихме машини за производство на полиетилен от ниско и високо налягане, като този път целта беше да разширим производствената си дейност. В това число влизат различни видове торби, пликове, чували и др. Форматът, дебелината и цвета изработваме по желание на клиента. В момента разполагаме с изцяло затворен кръг на производство, от екстрадирането на фолиото до неговия печат и конфекция.

Предлагаме на Вашето внимание къси серии на рекламен печат върху торби, пликове и чували.

Хартиените пликове, които произвеждаме са ръчно изработени, като при тях също размерът и цвета са по желание на клиента. Предоставяме и възможност за печат, избор на хартия и дръжки.

При нас всяко едно действие се събеседва с клиента. Ние не си позволяваме своеволия и недоволни клиенти. За нас е голямо удоволствие да се похвалим, че за всички тези години, които сме на българския пазар работим с клиенти, които над 15 години ни се доверяват и подкрепят.

Производствената ни база се намира в ж. к. Толстой на бул. Рожен № 2, бившият завод 8ми Март. Фирмата разполага и с магазин, който се намира в центъра на гр. София, ул. Княз Борис I №: 43. Може да заповядате на място в магазина и да се запознаете с големия асортимент от продукти, които предлагаме на Вашето внимание.

Автор:

Производство на торбички и чанти в София-Център - Витолен  ЕООД
Производство на торбички и чанти в София-Център - Витолен  ЕООД - изображение 1Производство на торбички и чанти в София-Център - Витолен  ЕООД - изображение 2Производство на торбички и чанти в София-Център - Витолен  ЕООД - изображение 3Производство на торбички и чанти в София-Център - Витолен  ЕООД - изображение 4
Ключови думи: производство торбички София Център, производство чанти София Център, производство торби София Център, производство пликове София Център, производство полиетиленови торби София Център, производство найлонови торби София Център, полиетилен ниска плътност София Център, полиетилен висока плътност София Център, пликове HDPE София Център, пликове LDPE София Център, пликове CPP София Център, пликове BOPP София Център, чували първичен полиетилен София Център, чували вторичен полиетилен София Център, флексопечат София Център, хартиени пликове София Център, хартия София Център, магазин опаковки София Център, производствена база опаковки София Надежда, производствена база опаковки София Център
Етикети: Производители на опаковки, Хартиени пликове
Тази страница е посетена 24558 пъти.
Общо посещение на профила: 47994.
Телефонен номер е поискан 490 пъти.
Мнения и коментари

Интересувам се от хартиени пликове с печат и дръжки. При поръчка на 1000 бр. каква ще е цената и предлагате ли доставка.

Добави мнение и оценка