Производство на метални изделия | ЗИМП АД

Фирма ЗИМП АД извършва производство на метални изделия и чекмеджета за касови апарати в Монтана. Дружеството се занимава и с преработка на пластмаси и пластмасови изделия.

ЗИМП АД - Infocall.bg
ЗИМП АД - Infocall.bg
ЗИМП АД - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
За нас

Производство на метални изделия в Монтана

Фирма ЗИМП АД е специализирана в производството на метални изделия, както и в преработката на пластмаси и пластмасови изделия. Производствената база на фирмата се намира в град Монтана.

ЗИМП АД извършва производство на чекмеджета за касови апарати, които предлага на Българския пазар.

Целта на ЗИМП АД е да предостави висококачествени продукти и услуги на своите клиенти в съответствие с нормите и изискванията за опазване на околната среда на законодателството в България и страните членки на ЕС.

От своето създаване до сега, фирма ЗИМП АД успява да се наложи и утвърди на пазара у нас, като една от най-добрите фирми в своя бранш. Фирма ЗИМП АД е търсена и предпочитана, като лоялен и надежден партньор.

Производство на метални изделия в Монтана - ЗИМП АД
Производство на метални изделия в Монтана - ЗИМП АД - изображение 1Производство на метални изделия в Монтана - ЗИМП АД - изображение 2Производство на метални изделия в Монтана - ЗИМП АД - изображение 3Производство на метални изделия в Монтана - ЗИМП АД - изображение 4
Ключови думи: чекмеджета касови апарати Монтана, производство метални изделия Монтана, преработка пластмаса Монтана, преработка пластмасови изделия Монтана, метални изделия Монтана, производствена база метални изделия Монтана
Етикети: Изкупуване на пластмаса, Метални изделия , Складове за метали
Тази страница е посетена 9431 пъти.
Общо посещение на профила: 16140.
Телефонен номер е поискан 111 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка