Зарибителен материал Пловдив

Фирма в град Пловдив извършва производство и търговия със зарибителен материал и жива риба. Занимава се и с развъждане на бяла риба. Разполага с рибарник.

Рейтинг 2
Infocall.bg
Infocall.bg

Този профил е без собственик и може да бъде купен от Вас.

Вие достигнахте до този профил поради факта, че той е добре оптимизиран в Google и по-същия начин ще бъде достигнат и вашите потенциални клиенти.

Не се колебайте, а отправите запитване за цената му!

Цени на абонаментни планове

Ние работим, за да може всеки в България да има представяне в интернет – контакти, снимки, фирмена информация, видео и промо оферти. Посредством фирмен профил в INFOCALL.bg бизнеса ви ще бъде откриван ежедневно от многобройните интернет потребители.

Попълнете формата за запитване, а наш консултант ще се свърже с вас в следващите 24 часа.

За нас

Търговия със зарибителен материал Пловдив

Фирма в град Пловдив се занимава с производство и продажба на риба и зарибителен материал. Предлага:

  • бяла риба;
  • сом;
  • шаран;
  • толстолоб.

Рибното месо е ценна, богата на витамини храна. В състава й се включват много белтъчини и минерални вещества. За разлика от другите видове месо, рибата съдържа повече сяра и фосфор, а е по бедна на желязо и калий. Морските риби притежават в състава на своето месо селен и йод.

Фирмата разполага с екип от специалисти по развъждане и отглеждане на риба, способни да ви дадат точни и ясни съвети относно рибата и зарибителния материал, предлаган от фирмата. Служителите се стремят да поддържат фирмата на ниво със световните тенденции на пазара за риба, рибни продукти и зарибителен материал. Компанията стриктно и внимателно проучва нуждите на всеки свой клиент като се опитва максимално да задоволи потребностите му.

Търговия със зарибителен материал Пловдив - Зарибителен материал Пловдив
Ключови думи: производство зарибителен материал Пловдив, търговия с жива риба Пловдив, развъждане бяла риба Пловдив, търговия зарибителен материал Пловдив, рибарник Пловдив, зарибителен материал Пловдив,
Тази страница е посетена 4817 пъти.
Общо посещение на профила: 10204.
Телефонен номер е поискан 47 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка