Дърводобив София-Център

Фирма в София-Център е с основна дейност дърводобив и търговия с дървен материал. Фирмата предлага международен ловен туризъм, проектиране и управление на гори, продажба на градинска и горска техника.

Infocall.bg
Дърводобив София-Център - Infocall.bg
Купи това представяне
За нас

Дърводобив и търговия с дървен материал в София-Център

Фирма в град София-Център се занимава с дърводобив и търговия с дърва за огрев и дървен материал. Фирмата разполага с цех за преработка на дървесината, който е оборудван с необходимите машини за дървообработка.

Фирмата е с основна дейност:

  • Дърводобив
  • Търговия с дървен материал
  • Лесокултурни мероприятия
  • Международен ловен туризъм
  • Проектиране, управление на гори и земи
  • Продажба на градинска и горска техника

За своята дейност фирмата разполага с екип от висококвалифицирани специалисти с богат професионален опит в сферата на добив на дървен материал и неговата обработката. Те подбират само качествен дървен материал и дърва за огрев, с голяма плътност, които отделят много топлина.

Дърводобив и търговия с дървен материал в София-Център - Дърводобив София-Център
Дърводобив и търговия с дървен материал в София-Център - Дърводобив София-Център - изображение 1Дърводобив и търговия с дървен материал в София-Център - Дърводобив София-Център - изображение 2Дърводобив и търговия с дървен материал в София-Център - Дърводобив София-Център - изображение 3Дърводобив и търговия с дървен материал в София-Център - Дърводобив София-Център - изображение 4
Ключови думи: дърводобив София Център, търговия дървен материал София Център, международен ловен туризъм София Център, продажба градинска техника София Център, продажба горска техника София Център, управление гори София Център, управление земи София Център, добив дърва София Център, търговия дърва София Център
Етикети: Добив на дървесина, Дърводелски цех, Ловен туризъм, Фирми за дърводобив
Тази страница е посетена 12062 пъти.
Общо посещение на профила: 14375.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка
Код за сигурност
Не се чете? Смени текста.
Back to top