Дърводобив София-Център

Фирма в София-Център е с основна дейност дърводобив и търговия с дървен материал. Фирмата предлага международен ловен туризъм, проектиране и управление на гори, продажба на градинска и горска техника.

Infocall.bg
Дърводобив София-Център - Infocall.bg
Infocall.bg

Този профил е без собственик и може да бъде купен от Вас.

Вие достигнахте до този профил поради факта, че той е добре оптимизиран в Google и по-същия начин ще бъде достигнат и вашите потенциални клиенти.

Не се колебайте, а отправите запитване за цената му!

Цени на абонаментни планове

Ние работим, за да може всеки в България да има представяне в интернет – контакти, снимки, фирмена информация, видео и промо оферти. Посредством фирмен профил в INFOCALL.bg бизнеса ви ще бъде откриван ежедневно от многобройните интернет потребители.

Попълнете формата за запитване, а наш консултант ще се свърже с вас в следващите 24 часа.

За нас

Дърводобив и търговия с дървен материал в София-Център

Фирма в град София-Център се занимава с дърводобив и търговия с дърва за огрев и дървен материал. Фирмата разполага с цех за преработка на дървесината, който е оборудван с необходимите машини за дървообработка.

Фирмата е с основна дейност:

  • Дърводобив
  • Търговия с дървен материал
  • Лесокултурни мероприятия
  • Международен ловен туризъм
  • Проектиране, управление на гори и земи
  • Продажба на градинска и горска техника

За своята дейност фирмата разполага с екип от висококвалифицирани специалисти с богат професионален опит в сферата на добив на дървен материал и неговата обработката. Те подбират само качествен дървен материал и дърва за огрев, с голяма плътност, които отделят много топлина.

Дърводобив и търговия с дървен материал в София-Център - Дърводобив София-Център
Дърводобив и търговия с дървен материал в София-Център - Дърводобив София-Център - изображение 1Дърводобив и търговия с дървен материал в София-Център - Дърводобив София-Център - изображение 2Дърводобив и търговия с дървен материал в София-Център - Дърводобив София-Център - изображение 3Дърводобив и търговия с дървен материал в София-Център - Дърводобив София-Център - изображение 4
Ключови думи: дърводобив София Център, търговия дървен материал София Център, международен ловен туризъм София Център, продажба градинска техника София Център, продажба горска техника София Център, управление гори София Център, управление земи София Център, добив дърва София Център, търговия дърва София Център
Етикети: Добив на дървесина, Дърводелски цех, Ловен туризъм, Фирми за дърводобив
Тази страница е посетена 12710 пъти.
Общо посещение на профила: 16666.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка