Оптика София-Стрелбище

Оптика в град София и извършва търговия с диоптрични очила и лещи, контактни лещи с диоптър, слънчеви очила и аксесоари за тях.

Infocall.bg
Оптика София-Стрелбище - Infocall.bg
Купи това представяне
За нас

Търговия диоптрични очила и лещи в София-Стрелбище

Оптика в град София и предлага голямо разнообразие от диоптрични и слънчеви очила, рамки, контактни лещи, стъкла с диоптър и много аксесоари.

Оптиката предлага професионална безплатна консултация за своите клиенти. В оптиката работи специалист по офталмология, извършващ прегледи на място, с модерна и прецизна техника за възможно най-точно установяване на диоптъра и проблемите с вашето зрение.

Оптиката предлага смяна на стъкла с диоптър или слънцезащитен слой, перфектна изработка на рамки и нови стъкла за вашите очила, компютърна диагностика на зрението за установяване големината на диоптъра, който ви е нужен. В оптиката ще получите не само качествено обслужване и индивидуален подход, но и атрактивни цени, както и изработка на очила в най-кратки срокове.

От създаването си до сега оптиката е претърпяла много прогресивни промени и развитие, като през годините се е специализирала в прецизната изработка на лещи, диоптрични и слънчеви очила.

Търговия диоптрични очила и лещи в София-Стрелбище - Оптика София-Стрелбище
Търговия диоптрични очила и лещи в София-Стрелбище - Оптика София-Стрелбище - изображение 1Търговия диоптрични очила и лещи в София-Стрелбище - Оптика София-Стрелбище - изображение 2Търговия диоптрични очила и лещи в София-Стрелбище - Оптика София-Стрелбище - изображение 3Търговия диоптрични очила и лещи в София-Стрелбище - Оптика София-Стрелбище - изображение 4
Ключови думи: оптика София Стрелбище, търговия очила София Стрелбище, търговия лещи София Стрелбище, търговия диоптрични очила София Стрелбище, очила с диоптър София Стрелбище, контактни лещи с диоптър София Стрелбище, слънчеви очила София Стрелбище, оптика диоптрични очила София Стрелбище, оптика лещи София Стрелбище
Етикети: Контактни лещи, Оптика, Очила с диоптър, Слънчеви очила
Тази страница е посетена 3875 пъти.
Общо посещение на профила: 7961.
Телефонен номер е поискан 30 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка
Код за сигурност
Не се чете? Смени текста.
Back to top