Противопожарни инсталации Пловдив

Фирмата се занимава с производство на противопожарни системи и инсталации. Също така предлага фрези и косачки и водни помпи в град Пловдив.

Infocall.bg
Infocall.bg

Този профил е без собственик и може да бъде купен от Вас.

Вие достигнахте до този профил поради факта, че той е добре оптимизиран в Google и по-същия начин ще бъде достигнат и вашите потенциални клиенти.

Не се колебайте, а отправите запитване за цената му!

Цени на абонаментни планове

Ние работим, за да може всеки в България да има представяне в интернет – контакти, снимки, фирмена информация, видео и промо оферти. Посредством фирмен профил в INFOCALL.bg бизнеса ви ще бъде откриван ежедневно от многобройните интернет потребители.

Попълнете формата за запитване, а наш консултант ще се свърже с вас в следващите 24 часа.

За нас

Производител на системи за пожароизвестяване в Пловдив

Фирмата е с основна дейност производство на мотофрези, дистрибуция на косеща техника с марката BCS, мотопомпи, генератори, двигатели и резервни части за двигатели.

Фирмата има значителен производствен опит и добре обучен персонал. Продуктите имат здрава конструкция, добър външен вид и са проектирани за продължителна експлоатация.

Машините на фирмата отговарят на всички изисквания на Европейските стандарти и норми за безопасност.

Ключови думи: противопожарни системи Пловдив, търговия противопожарни инсталации Пловдив, търговия противопожарни системи Пловдив, производство противопожарни системи Пловдив, производство противопожарни инсталации Пловдив, производство водни помпи Пловдив
Етикети: Пожароизвестителни системи, Пожароизвестяване, Помпи, Селскостопанска техника
Тази страница е посетена 3226 пъти.
Общо посещение на профила: 8426.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка