Транспортна фирма Велико Търново

Фирма се занимава с услуги и дейности в областта на транспорта и спедицията и индивидуалните логистични решения. Офисът на фирмата се намира в град Велико Търново.

Infocall.bg
Infocall.bg

Този профил е без собственик и може да бъде купен от Вас.

Вие достигнахте до този профил поради факта, че той е добре оптимизиран в Google и по-същия начин ще бъде достигнат и вашите потенциални клиенти.

Не се колебайте, а отправите запитване за цената му!

Цени на абонаментни планове

Ние работим, за да може всеки в България да има представяне в интернет – контакти, снимки, фирмена информация, видео и промо оферти. Посредством фирмен профил в INFOCALL.bg бизнеса ви ще бъде откриван ежедневно от многобройните интернет потребители.

Попълнете формата за запитване, а наш консултант ще се свърже с вас в следващите 24 часа.

За нас

Транспортна фирма в град Велико Търново

Фирма в град  Велико Търново се занимава с услуги и дейности в областта на транспорта и спедицията и индивидуалните логистични решения.

Превозът на групажни и окомплектовани товари в България и Европа, извършва с автомобили, които са оборудвани с всички необходими съвременни средства за комуникация с цел осигуряване на навременна информация на клиентите за движението на техните пратки.

Целта на компанията е да продължи да се развива, като се съсредоточи към методите, начините и оптималните решенията за подобряване качеството на предлаганите от нас услуги. За сигурността на ползващите услугите, предлага сключване на застраховка, гарантираща опазването, липсата или повреда на превозваният от нас товар.

Обекти на Транспортна фирма Велико Търново
Ключови думи: превоз групажни пратки Велико Търново, превоз опасни товари Велико Търново, застраховка товар Велико Търново, спедиция Велико Търново, вътрешен транспорт Велико Търново, транспортна фирма Велико Търново, транспортна дейност Велико Търново, международен транспорт Велико Търново, спедиторска дейност Велико Търново
Етикети: Транспортна фирма
Тази страница е посетена 1203 пъти.
Общо посещение на профила: 1595.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка