Транспортна фирма Велико Търново

Фирма се занимава с услуги и дейности в областта на транспорта и спедицията и индивидуалните логистични решения. Офисът на фирмата се намира в град Велико Търново.

Infocall.bg
За нас

Транспортна фирма в град Велико Търново

Фирма в град  Велико Търново се занимава с услуги и дейности в областта на транспорта и спедицията и индивидуалните логистични решения.

Превозът на групажни и окомплектовани товари в България и Европа, извършва с автомобили, които са оборудвани с всички необходими съвременни средства за комуникация с цел осигуряване на навременна информация на клиентите за движението на техните пратки.

Целта на компанията е да продължи да се развива, като се съсредоточи към методите, начините и оптималните решенията за подобряване качеството на предлаганите от нас услуги. За сигурността на ползващите услугите, предлага сключване на застраховка, гарантираща опазването, липсата или повреда на превозваният от нас товар.

Ключови думи: превоз групажни пратки Велико Търново, превоз опасни товари Велико Търново, застраховка товар Велико Търново, спедиция Велико Търново, вътрешен транспорт Велико Търново, транспортна фирма Велико Търново, транспортна дейност Велико Търново, международен транспорт Велико Търново, спедиторска дейност Велико Търново
Етикети: Транспортна фирма
Тази страница е посетена 556 пъти.
Общо посещение на профила: 677.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка
Код за сигурност
Не се чете? Смени текста.
Back to top