Производство на консерви с. Сенокос, Добрич | Агропакт ЕООД

Агропакт ЕООД - производство на плодови и зеленчукови консерви с марка Granny’s taste, замразени плодове и зеленчуци. Предлага сладко от плодове ( плодов конфитюр ) .

Рейтинг 4
Агропакт ЕООД - Infocall.bg
Агропакт ЕООД - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
за Агропакт

Производство на плодови и зеленчукови консерви с. Сенокос, Добрич

През септември 2015 г. Агропакт ЕООД изгради ново, модерно и високотехнологично двумодулно предприятие за производство и преработка на плодови и зеленчукови консерви, със самостоятелен модул за дълбоко замразяване на плодове и зеленчуци. Компанията се фокусира върху затворен цикъл на производство, с налични собствени градини за отглеждане на плодове и зеленчуци. 

Фабриката се намира в с. Сенокос, община Балчик, област Добрич. Близостта до пристанища Балчик и Варна улеснява възможностите за транспортиране и експедиция на продукцията. Разположена е на площ от 16 000 кв.м., като общата полезна площ на предприятието е 9 800 кв.м.

Осъществяването на строг входящ контрол на суровините, опаковките и готовата продукция гарантират постоянно високо качество на произвежданата продукция. Технологията е съобразена с изискванията на добрите хигиенни и производствени практики, изискванията на ЕС и системата НАССР. Фирменото производство е сертифицирано по IFS.

Предприятието има производствени възможности от 7 млн. консерви годишно, с перспектива за увеличение. Оборудвано е с модерни и утвърдени машини за производство на качествени, безопасни и вкусни продукти.

Агропакт ЕООД може да произвежда голяма гама от плодови и зеленчукови консерви и готови ястия. Наличните технологии дават възможност и за производство на разнообразни продукти по заявка на клиента.

В производството на Агропакт ЕООД не се използват консерванти, стабилизатори, оцветители или емулгатори. Предлаганите продукти са напълно натурални и с отлично качество.

Автор:

Производство на плодови и зеленчукови консерви с. Сенокос, Добрич - Агропакт ЕООД
Какво предлагаме
Ключови думи: производство консерви Добрич, производство плодови консерви Добрич, производство зеленчукови консерви Добрич, едросмляна домашна лютеница Добрич, кьопоолу Добрич, домашен айвар Добрич, компот сливи с мента Добрич, ябълков мус Добрич, малиджано Добрич, македонска лютеница Добрич, стерилизирани краставички Добрич,печена белена капия (без оцет) Добрич,айвар Добрич,предприятие производство плодови и зеленчукови консерви Добрич,Granny’s taste Добрич,замразени зеленчуци Добрич,замразени плодове Добрич,замразен пипер Добрич,замразени малини Добрич,замразени вишни Добрич,консервирани плодове зеленчуци Добрич,био консерви Добрич,преработка на плодове и зеленчуци Добрич
Етикети: Консервирани храни
Тази страница е посетена 11786 пъти.
Общо посещение на профила: 25141.
Телефонен номер е поискан 405 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка