Топлоизолации в град Перник | Алдо ООД

Фирма Алдо ООД извършва производство и монтаж на ПВЦ и алуминиева дограма, топлоизолации и строителни дейности в Перник. Разполага с магазин за дограма и търговско обзавеждане.

Алдо ООД - Infocall.bg
Алдо ООД - Infocall.bg
Алдо ООД - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
За нас

Производство алуминиева и ПВЦ дограма в Перник

Фирма Алдо ООД е с основна дейност производство и монтаж на алуминиева и ПВЦ дограма. Тя е една от първите фирми за производство и монтаж на алуминиева и ПВЦ дограма в България. Седалището на фирмата се намира в град Перник.

Дейността на фирмата е свързана с производство и монтаж на ПВЦ и алуминиева дограма, стъкла и стъклопакети, окачени тавани, преградни стени от гипсокартон, търговско обзавеждане от алуминий, строителни дейности и топлоизолации.

Целта на фирмата е да доставя продукти и услуги задоволявайки, както индивидуалните предпочитания на клиента от проекта до изпълнението му, така и високите изисквания за качество. Алдо ООД се стреми да поддържа високо ниво на качеството на предлаганите продукти и услуги на конкурентни цени.

Фирма Алдо ООД притежава сертификати за качество ISO 9001:2001.

Избирайки услугите и продуктите на фирма Алдо ООД, клиентите получават висококачествено обслужване, изпълнение в договорния срок и индивидуално ценово предложение.

Автор:

Производство алуминиева и ПВЦ дограма в Перник - Алдо ООД
Производство алуминиева и ПВЦ дограма в Перник - Алдо ООД - изображение 1Производство алуминиева и ПВЦ дограма в Перник - Алдо ООД - изображение 2Производство алуминиева и ПВЦ дограма в Перник - Алдо ООД - изображение 3Производство алуминиева и ПВЦ дограма в Перник - Алдо ООД - изображение 4
Ключови думи: производство ПВЦ дограма Перник, производство алуминиева дограма Перник, монтаж дограма Перник, строителни дейности Перник, търговско обзавеждане алуминий Перник, топлоизолации Перник, магазин дограма Перник
Етикети: Алуминиева дограма, Довършителни услуги, Монтаж на дограма, ПВЦ дограма, Фирми за дограма
Тази страница е посетена 8168 пъти.
Общо посещение на профила: 16571.
Телефонен номер е поискан 135 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка