Дървен материал Омуртаг

Фирма е с основна дейност дърводобив в град Омуртаг. Дружеството извършва дърводобив, търговия с дърва за огрев и дървен материал.

Рейтинг 1
Infocall.bg
Дървен материал Омуртаг - Infocall.bg
Infocall.bg

Този профил е без собственик и може да бъде купен от Вас.

Вие достигнахте до този профил поради факта, че той е добре оптимизиран в Google и по-същия начин ще бъде достигнат и вашите потенциални клиенти.

Не се колебайте, а отправите запитване за цената му!

Цени на абонаментни планове

Ние работим, за да може всеки в България да има представяне в интернет – контакти, снимки, фирмена информация, видео и промо оферти. Посредством фирмен профил в INFOCALL.bg бизнеса ви ще бъде откриван ежедневно от многобройните интернет потребители.

Попълнете формата за запитване, а наш консултант ще се свърже с вас в следващите 24 часа.

За нас

Обработка дървен материал в Омуртаг-Търговище

Фирма в град Омуртаг се занимава с дърводобив и търговия с дърва за огрев и дървен материал. Разполага с цех за преработка на дървесината, който е оборудван с необходимите машини за дървообработка. Разполага и с необходимата техника за дърводобив и транспортиране на добития материал до клиентите.

Дружеството разполага с екип от висококвалифицирани специалисти с богат професионален опит в сферата на добив на дървен материал и неговата обработка. Те подбират само качествен дървен материал и дърва за огрев, с голяма плътност, които отделят много топлина.

Предлага транспорт за закупената от тях дървесина. Дружеството разполага с необходимите документи за извършване на легална дърводобивна дейност. Фирмата предлага на своите клиенти качествена дървесина на конкурентни цени.

Продукцията, която реализира отговаря на всички изисквания и успешно търгува на българските пазари. Целта на дружеството е да задоволи търсенето на пазара и нуждите на клиентите, чрез поддържане на постоянна складова наличност от висококачествена продукция и гъвкава ценова политика.

Обработка дървен материал в Омуртаг-Търговище - Дървен материал Омуртаг
Ключови думи: дърва за огрев Омуртаг, дървен материал Омуртаг, търговия дърва Омуртаг, продажба дърва за огрев Омуртаг, дърводобив Омуртаг, дървен материал област Търговище, търговия дърва област Търговище, продажба дърва за огрев област Търговище, дърва за огрев област Търговище, дърводобив област Търговище
Етикети: Добив на дървесина, Дърва за огрев, Дърводелски цех, Склад за дървен материал, Фирми за дърводобив
Тази страница е посетена 9241 пъти.
Общо посещение на профила: 21845.
Телефонен номер е поискан 154 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка