Производство на брашно Галиче АПЕ 2001 ООД

Апе 2001 ООД се занимава с преработка на зърно и производство на брашно. Фирмата разполага с мелница в село Галиче, община Бяла Слатина.

Рейтинг 1
АПЕ 2001 ООД - Infocall.bg
АПЕ 2001 ООД - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
За нас

Мелене на зърно и производство на брашно село Галиче

Апе 2001 ООД е мелница в село Галиче, занимаваща се със зърнопреработка и произвеждане на бяло, типово и пшеничено брашно.

Апе 2001 ООД предлага продукция с доказано качество. Мелницата е оборудвана с модерна техника и разполага с екип от специалисти, в областта на зърнопреработката, които стриктно следят за качеството на закупеното зърно, както и за всеки от етапите на обработка и производство на брашно.

Апе 2001 ООД търгува с произведеното брашно. Фирмата си е изградила партньорска мрежа за разпространение на готовата продукция от бяло, типово и пшенично брашно за територията на цялата страна. Апе 2001 предлага на българския пазар здравословно и висококачествено брашно. Фирмата се занимава и с преработка на пшеница търговия с произведената продукция.

Мелене на зърно и производство на брашно село Галиче - АПЕ 2001 ООД
Мелене на зърно и производство на брашно село Галиче - АПЕ 2001 ООД - изображение 1Мелене на зърно и производство на брашно село Галиче - АПЕ 2001 ООД - изображение 2
Етикети: Мелница за брашно
Тази страница е посетена 3179 пъти.
Общо посещение на профила: 7581.
Телефонен номер е поискан 994 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка