Аптека Гурково

Аптека извършва продажба на лекарства, медицинска козметика, хомеопатични лекарства, медицински консумативи и хранителни добавки в град Гурково.

Infocall.bg
Аптека Гурково - Infocall.bg
Infocall.bg

Този профил е без собственик и може да бъде купен от Вас.

Вие достигнахте до този профил поради факта, че той е добре оптимизиран в Google и по-същия начин ще бъде достигнат и вашите потенциални клиенти.

Не се колебайте, а отправите запитване за цената му!

Цени на абонаментни планове

Ние работим, за да може всеки в България да има представяне в интернет – контакти, снимки, фирмена информация, видео и промо оферти. Посредством фирмен профил в INFOCALL.bg бизнеса ви ще бъде откриван ежедневно от многобройните интернет потребители.

Попълнете формата за запитване, а наш консултант ще се свърже с вас в следващите 24 часа.

За нас

Продажба на лекарства

Аптека в град Гурково извършва продажба на висококачествени лекарства и медикаменти, на достъпни цени. Аптеката предлага на своите клиенти:

  • лекарства;
  • медицинска козметика;
  • медицински консумативи;
  • хранителни добавки;
  • санитарни и превързочни материали;
  • хомеопатични лекарства;
  • билки и чайове.

Фармацевтичните продукти са произведени от лицензирани български и чужди компании. За избора на подходящите за вас лекарствени и медицински продукти, може да разчитате на професионалната консултация от фармацевтите, работещи в аптеката. Те извършват бърза обработка на рецепти и рецептурни книжки.

Аптеката  работи по договор на НЗОК. Тя поддържа в наличност лекарства, медикаменти и препарати за поддържащо лечение на злокачествени заболявания, след оперативни намеси и трансплантации.

Продажба на лекарства - Аптека Гурково
Продажба на лекарства - Аптека Гурково - изображение 1Продажба на лекарства - Аптека Гурково - изображение 2Продажба на лекарства - Аптека Гурково - изображение 3Продажба на лекарства - Аптека Гурково - изображение 4
Ключови думи: продажба лекарства Гурково, медицинска козметика Гурково, хомеопатични лекарства Гурково, хранителни добавки Гурково, медицински консумативи Гурково, лекарства Гурково, билки Гурково, превързочни материали Гурково, аптека Гурково
Етикети: Медицинска козметика, Медицински консумативи, Хомеопатия, Хранителни добавки
Тази страница е посетена 7822 пъти.
Общо посещение на профила: 12281.
Телефонен номер е поискан 21 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка