Арго ЕООД

Арго ЕООД – продажба и смяна на моторни масла в град Русе. Фирмата предлага автомобилни гуми и акумулатори на ниски цени, както и транспорт на хранителни стоки.

Рейтинг 5
Арго ЕООД - Infocall.bg
Арго ЕООД - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
За Арго ЕООД

Продажба на моторни масла в Русе

Фирма Арго ЕООД разполага с автосервизи и складове за автокозметика и аксесоари за автомобили в град Русе, Силистра и Разград. Сервизите са оборудвани с модерна техника, използвана за монтаж, демонтаж и баланс на гуми за леки и товарни автомобили, автобуси и земеделски машини.

Арго ЕООД предлага за смяна на моторни масла, монтаж, демонтаж и баланс на гуми за всички видове превозни средства.

Фирмата е представител на продуктите на Приста Ойл Холдинг ЕАД и Монбат АД за градовете Русе, Разград и Силистра. Дружеството разполага със складове за смазочни материали и акумулаторни батерии.

Арго ЕООД е създадена през 1997 година и предлага моторни масла, акумулаторни батерии, антифриз, филтри, автомобилна козметика и гуми за всички видове транспортни средства. Фирмата разполага със складови бази с пълна гама от предлаганите продукти. В сервиза на Арго ЕООД се предлага безплатна смяна на масла, с помощта на най-съвременните помпи, както и безплатно обслужване на акумулатори с марката Монбат.

Арго ЕООД си е изградила стабилна партньорска мрежа с фирмите Приста, Тексако, Валволин и Монбат. През 2007 година дружеството става член на независима дилърска мрежа за гуми - PointS, със стабилни позиции на пазарите в Европа. Арго ЕООД поддържа на склад пълна гама от автомобилни гуми за всички видове превозни средства, за бързо и лесно обслужване на клиентите.

Автор:

Продажба на моторни масла в Русе - Арго ЕООД
Продажба на моторни масла в Русе - Арго ЕООД - изображение 1Продажба на моторни масла в Русе - Арго ЕООД - изображение 2Продажба на моторни масла в Русе - Арго ЕООД - изображение 3Продажба на моторни масла в Русе - Арго ЕООД - изображение 4
Ключови думи: продажба моторни масла Русе, смяна моторни масла Русе, транспорт хранителни стоки Русе, продажба акумулатори Русе, моторни масла Русе, автомобилни гуми Русе, автосервиз Русе, автомобилни гуми Русе, продажба автомобилни гуми Русе
Етикети: Автомобилни гуми, Автосервиз, Акумулатори, Масло за кола, Превоз на храни, Смяна на масло, Фирми транспортни услуги
Тази страница е посетена 13191 пъти.
Общо посещение на профила: 31430.
Телефонен номер е поискан 299 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка