Сервиз на газови уредби в Бургас | Аутогаз 09 ООД

Автосервиз Аутогаз 09 ООД – диагностика, монтаж и ремонт на газови и метанови уредби, както и газов инжекцион. Сервизът се намира в град Бургас.

Рейтинг 3
Аутогаз 09 ООД - Infocall.bg
Аутогаз 09 ООД - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
за Аутогаз 09 ООД

Сервиз на газови уредби в Бургас

Автосервиз за газови и метанови уредби Аутогаз 09 ООД се състои от 7 човека и всеки един от тях е специалист с дългогодишен опит в различна област.

Фирмата извършва:

  • монтаж и диагностика на автомобилни газови уредби;
  • монтаж и диагностика на автомобилни метанови уредби;
  • монтаж на газови инжекциони за автомобили с директно впръскване на горивото - FSI , TFSI , TSI , GDI.

Настройката на газовия инжекцион е от огромно значение, затова Аутогаз 09 винаги прави и динамичен тест, т.е. тест в движение. Теста се прави с цел ако има нередности по работата на двигателя с газ, да се разберат и отстранят на време, тъй като те не се проявяват при статично положение на автомобила.

В автосервиза Аутогаз 09 ООД в град Бургас можете да се възползвате също от лизинг при закупуването на газови и метан уредби.

Автор:

Сервиз на газови уредби в Бургас  - Аутогаз 09 ООД
Сервиз на газови уредби в Бургас  - Аутогаз 09 ООД - изображение 1Сервиз на газови уредби в Бургас  - Аутогаз 09 ООД - изображение 2Сервиз на газови уредби в Бургас  - Аутогаз 09 ООД - изображение 3Сервиз на газови уредби в Бургас  - Аутогаз 09 ООД - изображение 4
Ключови думи: сервиз газови уредби Бургас, монтаж газов инжекцион автомобили Бургас, ремонт газови уредби Бургас, диагностика автомобилни метанови уредби Бургас, газов инжекцион Бургас, автосервиз газови уредби Бургас, автосервиз метанови уредби Бургас
Етикети: Газови уредби
Тази страница е посетена 10724 пъти.
Общо посещение на профила: 20066.
Телефонен номер е поискан 465 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка