Производство на асфалт | Битум Транс ООД

Битум Транс ООД се занимава с производство и търговия на асфалт и асфалтови смеси. Асфалтовата база на фирмата се намира в град София, квартал Орландовци.

Битум Транс ООД - Infocall.bg
Битум Транс ООД - Infocall.bg
София-Орландовци
Битум Транс ООД - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
За нас

Производство на асфалт в София, Орландовци

Битум Транс ООД се намира в град София, квартал Орландовци. Фирмата е с основен предмет на дейност производство на асфалт и асфалтови смеси. За целта разполага с асфалтова база в квартал Орландовци.

Допълнителни услуги предлагани от Битум Транс ООД:

 • доставка на асфалт за град София и областта;
 • собствен транспорт на асфалт и битумни смеси на разстояние до 200 км. от град София;
 • продажба на концентрирана битумна емулсия;
 • ниско строителство и асфалтополагане.

В Битум Транс ООД се извършва постоянен качествен контрол на производствения процес. По този начин се гарантира високото качество на асфалтовите смеси. Фирмата разполага с всички необходими сертификати.

Произведените продукти отговарят на съвременните стандарти за устойчивост и качество и позволяват тяхното използване в участъци с голямо натоварване.

Битум Транс ООД е изградила своите съоръжения съобразно най-новите технологии за опазване здравето на работниците и осигуряването на тяхната безопасност. Освен това те отговарят и на изискванията за опазване на околната среда и нормите за отделяне на вредни емисии.

Автор:

Производство на асфалт в София, Орландовци - Битум Транс ООД
Производство на асфалт в София, Орландовци - Битум Транс ООД - изображение 1Производство на асфалт в София, Орландовци - Битум Транс ООД - изображение 2Производство на асфалт в София, Орландовци - Битум Транс ООД - изображение 3Производство на асфалт в София, Орландовци - Битум Транс ООД - изображение 4
Ключови думи: асфалтова база София Орландовци, производство асфалт София Орландовци, асфалтови смеси София Орландовци, асфалт София Орландовци, търговия асфалтови смеси София Орландовци
Етикети: Асфалтиране, Асфалтова база, Производство на асфалт
Тази страница е посетена 14469 пъти.
Общо посещение на профила: 32265.
Телефонен номер е поискан 301 пъти.
Мнения и коментари

Unikalen asvalt evtin

Добави мнение и оценка