Бред ЕООД

Бред ЕООД – продажба на брашно, продукти и суровини за хлебопроизводство и сладкарство. Фирмата разполага със склад в Стара Загора.

Рейтинг 5
Бред ЕООД - Infocall.bg
Бред ЕООД - Infocall.bg
град Стара Загора
Кв. Индустриален
складова база Интертед, склад 3/23
Моля, попълнете на кирилица!
За фирмата

Склад за суровини за сладкарство в Стара Загора

Бред ЕООД извършва търговия на едро със суровини за хлебопроизводство и сладкарство в град Стара Загора. Фирмата предлага разнообразие от продукти на български и чуждестранни производители:

  • брашно;
  • сол;
  • захар;
  • мая;
  • олио;
  • ориз.

Дружеството разполага със собствен склад на едро, който може да предложи над 2 000 продукта. Фирмата разполага със собствена дистрибуторска мрежа, която покрива територията на цялата страна.

Визията за развитие на Бред ЕООД включва подкрепянето и развитието на дългосрочни взаимоотношения с партньорите, изградени върху уважение, сигурност и доверие. Фирмата предоставя адекватни и гъвкави решения на своите партньори, отговарящи на динамично развиващият се пазар в страната. Клиенти на дружеството са хлебопекарни, сладкарници и кетъринг фирми.

Формулата за успеха на Бред ЕООД е във взаимното партньорство на доказани и утвърдили се на българския пазар производители на качествени продукти. Целта на Бред ЕООД е да увеличи своите пазарни позиции и да бъде предпочитания избор на клиентите.

Автор:

Склад за суровини за сладкарство в Стара Загора - Бред ЕООД
Склад за суровини за сладкарство в Стара Загора - Бред ЕООД - изображение 1Склад за суровини за сладкарство в Стара Загора - Бред ЕООД - изображение 2Склад за суровини за сладкарство в Стара Загора - Бред ЕООД - изображение 3Склад за суровини за сладкарство в Стара Загора - Бред ЕООД - изображение 4
Ключови думи: склад суровини сладкарство Стара Загора, продажба продукти хлебопроизводство Стара Загора, продажба брашно Стара Загора, продукти сладкарство Стара Загора, суровини сладкарство Стара Загора, продукти хлебопроизводство Стара Загора, склад суровини хлебопроизводство Стара Загора
Етикети: Брашно, Есенция, Магазини за хранителни стоки
Тази страница е посетена 9485 пъти.
Общо посещение на профила: 16777.
Телефонен номер е поискан 119 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка