Строително-монтажни дейности | Металообработка Варна

Фирма във Варна извършва строително-монтажните дейности, изработка метални съоръжения и конструкции, монтаж и ремонт на топлоенергийни съоръжения, корпусно заваръчни работи.

Infocall.bg
Металообработка Варна - Infocall.bg
Infocall.bg

Този профил е без собственик и може да бъде купен от Вас.

Вие достигнахте до този профил поради факта, че той е добре оптимизиран в Google и по-същия начин ще бъде достигнат и вашите потенциални клиенти.

Не се колебайте, а отправите запитване за цената му!

Цени на абонаментни планове

Ние работим, за да може всеки в България да има представяне в интернет – контакти, снимки, фирмена информация, видео и промо оферти. Посредством фирмен профил в INFOCALL.bg бизнеса ви ще бъде откриван ежедневно от многобройните интернет потребители.

Попълнете формата за запитване, а наш консултант ще се свърже с вас в следващите 24 часа.

За нас

Строително-монтажни дейности във Варна

Металообработка Варна се занимава със строително-монтажни дейности. Фирмата също така извършва и производство, доставка и монтаж на метални конструкции и съоръжения. Развива се също в строителството на кораби и техния ремонт.

Компанията е с утвърдено име в строително-монтажния бранш, както в страната, така и сред мнозина индустриални партньори в чужбина. Извършва и ремонт и монтаж на топлоенергийни съоръжения и инсталации в топлоелектрически централи, топлинна изолация на тръбопроводи.

Основната цел е да предостави цялостни решения адаптирани към нуждите на клиентите и именно за това инвестира в разработване на нови инженерингови методологии и технологични средства.

Приоритет на фирмата е да гарантира максимална надеждност на своите продукти и услуги, базирайки се на професионалния опит на специалистите ни, технологичното ноу-хау и съществуващи специализирани решения.

Обекти на Металообработка Варна
Ключови думи: корпусно заваръчни работи Варна, изграждане метални съоръжения Варна, монтаж топлоенергийни съоръжения Варна, ремонт топлоенергийни съоръжения Варна
Етикети: Заваряване, Изграждане метални конструкции, Отоплителни инсталации, Строителни фирми
Тази страница е посетена 3911 пъти.
Общо посещение на профила: 8390.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка