Земеделие и обработка земи област Плевен ЧПТК Марен

Частна производителна търговска кооперация Марен се занимава със земеделие, обработка на земи и реализация на продукция в село Новачене, област Плевен.

ЧПТК Марен - Infocall.bg
ЧПТК Марен - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
За нас

Обработка земи и реализация на селскостопанска продукция област Плевен

Частна производителна търговска кооперация Марен се занимава със земеделие и реализация на селскостопанска растителна и животинска продукция. Кооперацията се намира в село Новачене, област Плевен.

Частна производителна търговска кооперация Марен предлага техническо обслужване на земи със собствена техника. Кооперацията се занимава с изкупуване, преработка и търговия на селскостопанска продукция в страната и чужбина. ЧПТК Марен произвежда растителна продуктия, използвана за търговия и износ в чужбина.

Частна производителна търговска кооперация Марен предлага качествена земеделска продукция на достъпни цени. Кооперацията разполага с кравеферма за отглеждане на едър рогат добитък и производство на мляко и месо. Председател на ЧПТК Марен е Георги Илиев Диманов.

Частна производителна търговска кооперация Марен разполага със машини за обработка на земи, събиране на реколтата и засяване на житни и зърнени култури. Кооперацията предлага обработка на земеделски площи извън своята собственост. Кооперацията се стреми да обновява техниката си с цел подобряване качеството на предлаганите услуги и реколтата.

Частна производителна търговска кооперация Марен предлага услуги в областта на селскосто стопанство, изкупуване, преработка, съхранение и продажба на растителна и животинска продукция за българския пазар и в чужбина.

Автор:

Обработка земи и реализация на селскостопанска продукция област Плевен - ЧПТК Марен
Обработка земи и реализация на селскостопанска продукция област Плевен - ЧПТК Марен - изображение 1Обработка земи и реализация на селскостопанска продукция област Плевен - ЧПТК Марен - изображение 2Обработка земи и реализация на селскостопанска продукция област Плевен - ЧПТК Марен - изображение 3Обработка земи и реализация на селскостопанска продукция област Плевен - ЧПТК Марен - изображение 4
Етикети: Земеделска кооперация
Тази страница е посетена 3684 пъти.
Общо посещение на профила: 6921.
Телефонен номер е поискан 461 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка