Дезинфекция в Стара Загора ЕООД

Услуги по дезинфекция, дезинсекция и дератизация в град Стара Загора. Фирмата предлага унищожаване на вредни микроорганизми, насекоми, гризачи и други дезинфекционни услуги.

Рейтинг 5
Infocall.bg
Дезинфекция в Стара Загора ЕООД - Infocall.bg

Този профил е без собственик и може да бъде купен от Вас.

Вие достигнахте до този профил поради факта, че той е добре оптимизиран в Google и по-същия начин ще бъде достигнат и вашите потенциални клиенти.

Не се колебайте, а отправите запитване за цената му!

Цени на абонаментни планове

Ние работим, за да може всеки в България да има представяне в интернет – контакти, снимки, фирмена информация, видео и промо оферти. Посредством фирмен профил в INFOCALL.bg бизнеса ви ще бъде откриван ежедневно от многобройните интернет потребители.

Попълнете формата за запитване, а наш консултант ще се свърже с вас в следващите 24 часа.

за Дезинфекта ЕООД

Дезинфекционни услуги в Стара Загора

Услуги по дезинфекция, дезинсекция и дератизация в град Стара Загора.

Фирмата предлага абонаментна поддръжка на:

 

  • ресторанти;
  • хотели;
  • детски градини;
  • хранителни обекти;
  • здравни заведения и други.

 

Извършва ежемесечни обработки на помещенията срещу вредители. По заявка на клиентите, извършва дезинфекционни и дезинсекционни дейности.

В производствените предприятия като: хлебозаводи, месокомбинати и мандри е наложително да се извършва периодично дезинфекция на помещенията, като с това се цели осигуряване на подходящ микроклимат и предпазване на произвежданата продукция от заразяване с нежелателни микроорганизми.

Автор:

Ключови думи: дезинфекционни услуги Стара Загора, дезинфекция Стара Загора, дезинсекция Стара Загора, дератизация Стара Загора, унищожаване вредни микроорганизми Стара Загора, унищожаване насекоми Стара Загора, унищожаване вредни гризачи Стара Загора, офис дезинфекционни услуги Стара Загора
Етикети: ДДД, Дезинсекция, Дератизация
Тази страница е посетена 3923 пъти.
Общо посещение на профила: 7957.
Телефонен номер е поискан 22 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка