Диетична и детска кухня Здраве

Диетична и детска кухня Здраве предлага кетъринг и доставка за вкъщи на качествена храна от мляно месо без консерванти и оцветители в град Разград.

Рейтинг 5
Диетична и детска кухня Здраве - Infocall.bg
Диетична и детска кухня Здраве - Infocall.bg
за детската кухня

Доставка и кетъринг на детска храна Разград

 

Диетична и детска кухня Здраве е с основна дейност свързана с приготвянето на ястия, подходящи за деца на възраст от 1 до 3 години в град Разград.

Всяка седмица детската кухня предлага на своите малки клиенти ново меню с включени разнообразни диетични ястия от зеленчуци и предимно мляно месо. Използваните хранителни продукти са подбрани така, че да са съобразени с хранителните норми на децата.

Детската кухня осигурява кетъринг и доставка на диетична храна до дома. На децата се предлага следната диетична домашно приготвена храна, разпределена в седмично меню:

  • зеленчукови и месни крем супи;
  • задушени зеленчуци и месо;
  • месо и зеленчуци на скара;
  • печено месо и такова със зеленчуци;
  • ястия от картофи и картофи с месо;
  • риба, приготвена по подходящ начин;
  • десерти на плодова и яйчна основа.

При готвенето на ястията не се добавя сол, не се използва кайма. Спазват се всички хигиенни изисквания.

Дневното меню се изготвя съобразно приетото от Министерството на здравеопазването ръководство за здравословно хранене, съобразено с нуждите и потребностите на децата на възраст от 1 до 3 години.

Използваните продукти не съдържат консерванти и оцветители.

 

Автор:

Доставка и кетъринг на детска храна Разград - Диетична и детска кухня Здраве
Доставка и кетъринг на детска храна Разград - Диетична и детска кухня Здраве - изображение 1Доставка и кетъринг на детска храна Разград - Диетична и детска кухня Здраве - изображение 2Доставка и кетъринг на детска храна Разград - Диетична и детска кухня Здраве - изображение 3Доставка и кетъринг на детска храна Разград - Диетична и детска кухня Здраве - изображение 4
Ключови думи: доставка детска храна Разград, кетъринг детска храна Разград, храна за вкъщи Разград, качествена детска храна Разград, диетична храна без консерванти Разград, диетична храна без оцветители Разград, храна мляно месо Разград, детска кухня Разград, детска храна Разград
Етикети: Детска кухня, Детска млечна кухня, Детски и бебешки храни, Месни продукти
Тази страница е посетена 12788 пъти.
Общо посещение на профила: 23152.
Телефонен номер е поискан 243 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка