Производство на кухни от масивна дървесина в Трявна - Джорджиана ООД

Фирма Джорджиана ООД извършва производство на кухни от масивна дървесина в Трявна.

Джорджиана ООД - Infocall.bg
Джорджиана ООД - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
Производство на кухни от масивна дървесина в Трявна

Фирма Джорджиана ООД извършва производство на кухни от масивна дървесина в град Трявна. Кухненските мебели масив придават друг вид на помещението. Съгласете се с това.

Като се започне от шкафовете, масата и столовете, Вие може да поръчате още кухненски ъгли, плот, етажерки и всичко друго, характерно за едно помещение от вида.

Възползвайте се от възможността за изработка на примерен проект. Чрез него ще имате ясен поглед кое къде да се постави и с какви размери да бъде. На проектно ниво винаги може да се направи корекция, разместване на мебелите и създаване на най-практичното обзавеждане за кухня.

Успешно може да се изработи почти всяка мебел, като работата се ръководи от виждането на поръчителя и в крайна сметка целта е неговото удовлетворение при вида на завършеното изделие. А за да бъде клиента още по-доволен, производителят осигурява и професионален монтаж.

Все пак се работи от разработване на начален проект до монтажа в дома.

Производство на кухни от масивна дървесина в Трявна - Джорджиана ООД
Подобни от категорията
Още Услуги предлагани от Джорджиана ООД
Ключови думи за услугата: производство кухни масивна дървесина Трявна, производство кухни Трявна, кухни масивна дървесина Трявна, кухненски мебели Трявна, кухненски мебели масив Трявна
Тази страница е посетена 1480 пъти.
Общо посещение на профила: 16571.
Телефонен номер е поискан 96 пъти.