Зъботехника Силистра | ДКВ-Д ООД

ДКВ-Д ООД извършва производство и продажба на абразивни инструменти, зъботехника, метални и стругови изделия месинг в Силистра. 'Услуги на нишкова ерозия.

ДКВ-Д ООД - Infocall.bg
ДКВ-Д ООД - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
За дружеството

Абразивни инструменти и зъботехника в Силистра

ДКВ-Д ООД е производствена организация в областта на металообработката и производството на стоманени изделия.

Производственият потенциал на фирмата е съсредоточен в град Силистра, индустриална зона. В базата на предприятието са налице всички необходими металообработващи машини за изработка на:

  • абразивни инструменти;
  • зъботехника;
  • стругови изделия.

Дружеството реализира своята продукция на територията на цялата страна, което само по себе си говори за качеството на изработката. Произвеждат се детайли за машиностроене и техника за обработка на различни материали.

Налице е възможността за производството на широк набор от изделия с различни параметри, включително големи и малки габарити и степен на сложност.

Фирмата приема поръчки за изработка на всякакви стоманени детайли. Може по всяко едно време да отправите запитване и ще получите конкретна оферта с представени цена и съответно срок за изработка на изделията.

Абразивни инструменти и зъботехника в Силистра - ДКВ-Д ООД
Абразивни инструменти и зъботехника в Силистра - ДКВ-Д ООД - изображение 1Абразивни инструменти и зъботехника в Силистра - ДКВ-Д ООД - изображение 2Абразивни инструменти и зъботехника в Силистра - ДКВ-Д ООД - изображение 3Абразивни инструменти и зъботехника в Силистра - ДКВ-Д ООД - изображение 4
Ключови думи: абразивни инструменти зъботехника Силистра, производство метални изделия месинг Силистра, стругови изделия Силистра, продажба метални изделия Силистра, продажба стругови изделия Силистра, услуги нишкова ерозия Силистра
Етикети: Магазин за инструменти, Метални изделия , Обработка на метали, Стругар
Тази страница е посетена 10192 пъти.
Общо посещение на профила: 18844.
Телефонен номер е поискан 92 пъти.
Мнения и коментари

Много са добри, изработват всякакви метални изделия

Добави мнение и оценка