Миниинвазивна хирургия | Доктор Продан Проданов

Доктор Продан Проданов извършва ендоскопска и миниинвазивна хирургия в град Бургас. Като хирург извършва диагностика и лечение на фисури, хемороиди и други заболявания. Провежда ехография на млечна жлеза.

Рейтинг 2
Доктор Продан Проданов - Infocall.bg
Доктор Продан Проданов - Infocall.bg
Доктор Продан Проданов - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
За Хирурга

Миниинвазивна хирургия в град Бургас

Доктор Продан Проданов е специалист по обща хирургия с квалификация по проктология и хирургия на млечна жлеза. Специалистът практикува в град Бургас и извършва консултации, диагностични прегледи, миниинвазивни процедури, ендоскопска диагностика и лечение на фисури и хемороиди.

Доктор Продан Проданов извършва оперативно лечение на:

 

  • хернии, хемороиди, перианални абсцеси фисури и фистули и кисти;
  • тумори на меките тъкани;
  • възпалителни заболявания на меките тъкани;
  • доброкачествени и злокачествени заболявания на млечна жлеза.

 

Специалистът е практикувал в онкологичния диспансер на Бургас в продължение на 9 години. Има клиничен опит в онкологията и в хирургия на млечната жлеза.

Доктор Проданов предлага съвременни и безкръвни методи за лечение на хемороиди и фисури, които карат пациента да забрави за тези проблеми.

Предимство на тези методи е, че се извършват в амбулаторни условия, безболезнени са и не се изисква болничен престой. Възстановителният период трае около 48 часа.

Миниинвазивната хирургия е сравнително млада хирургия, но успява да завладее до 90% от хирургичната дейност на клиниките по обща хирургия по света и в университетските клиники по ендоскопска хирургия.

Д-р Продан Проданов може да бъде открит на посочения телефон и при спешни случаи, след края на работното му време.

Освен в Прайм Клиник, специалистът работи и в Комплексен онкологичен център - Бургас.

Автор:

Миниинвазивна хирургия в град Бургас - Доктор Продан Проданов
Миниинвазивна хирургия в град Бургас - Доктор Продан Проданов - изображение 1Миниинвазивна хирургия в град Бургас - Доктор Продан Проданов - изображение 2Миниинвазивна хирургия в град Бургас - Доктор Продан Проданов - изображение 3Миниинвазивна хирургия в град Бургас - Доктор Продан Проданов - изображение 4
Ключови думи: ехография млечна жлеза Бургас, лечение фисури Бургас, ендоскопска хирургия Бургас, миниинвазивна хирургия Бургас, ендоскопска диагностика Бургас, хирургичен кабинет Бургас, лечение хемороиди Бургас
Етикети: Безкръвна операция, Добър хирург, Кабинет хирург
Тази страница е посетена 14009 пъти.
Общо посещение на профила: 25335.
Телефонен номер е поискан 390 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка