Грижи за възрастни хора в Кула - Дом за стари хора Св. Василий Велики

Дом за стари хора Св. Василий Велики град Кула, област Видин, предоставя грижи за възрастни.

Дом за стари хора Св. Василий Велики - Infocall.bg
Дом за стари хора Св. Василий Велики - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
Грижи за възрастни хора в Кула

Дом за стари хора Св. Василий Велики град Кула, област Видин, предоставя грижи за възрастни. Услугата е насочена към лица, които имат нужда от подкрепа за извършване на определена ежедневна дейност.

На настанените са осигурени добре поддържан и самостоятелен санитарен възел, уютни и добре обзаведени стаи, кабелна телевизия, салон за хранене. На желаещите се предлагат разходки в градината на дома. Персоналът полага грижи за удовлетворяване на физическите, социалните и здравните грижи на възрастните. Предлагат се забавления и развлечения. В тази връзка се организират игри, слуша се музика и се извършват и други развлекателни мероприятия.

Осигурява се денонощен надзор на настанените възрастни хора. При необходимост, медицинският персонал има възможността да реагира бързо. Специализираните лица, медицински и обслужващ персонал, наброяват 21 души. Всеки един служител е специално обучен за извършване на поверени му задължения.

Ежедневната грижа за възрастните хора включва осигуряване на условия и помощ с цел водене на нормален живот на настанените. Идеята е да се полагат грижи по такъв начин, че да не липсва нищо на лицата. За пациенти, които следват определен хранителен режим, се изготвя самостоятелна програма.

Адресът на дома за стари хора ще откриете в обект Хоспис.

Автор:

Грижи за възрастни хора в Кула - Дом за стари хора Св. Василий Велики
Подобни от категорията
Още Услуги предлагани от Дом за стари хора Св. Василий Велики
Ключови думи за услугата: грижа възрастни хора Кула
Тази страница е посетена 3052 пъти.
Общо посещение на профила: 21498.
Телефонен номер е поискан 398 пъти.