Сайдинг каменна вата София | ДСЛ ЕООД

ДСЛ - доставка и монтаж на сайдинг каменна вата, фасадни и винилови облицовки. Работи на територията на град София, Ботевград и цялата страна.

Рейтинг 5
ДСЛ ЕООД - Infocall.bg
ДСЛ ЕООД - Infocall.bg
София-Модерно предградие
Моля, попълнете на кирилица!
За фирмата

Сайдинг каменна вата София-Слатина

Фирма ДСЛ ЕООД е създадена през 2007 година от Йотко Танчев. Фирмата разполага с офис в град Ботевград, но работи на територията на цялата страна.

Бързите темпове на строителство и необходимостта от ефективни методи за запазване на сградите и енергоспестяването, налагат търсенето на сайдинг системи и изграждането им. ДСЛ ЕООД, трупа опит в строенето и изграждането на сайдинг системи от над 10 години в тази и област.

Фирмата е една от най - добрите в сферата на вътрешни, външни изолации, дограма и улуци. Използвайки най - нови и съвременни технологии, ДСЛ БЪЛГАРИЯ успява да съхрани домашния уют и обстановка на всеки един от клиентите, като успоредно с това създава стил за дома му на ниски и съобразени със стандарта на живот цени.

Ключови думи: сайдинг каменна вата София Слатина, монтаж фасадни облицовки София Слатина, монтаж винилови облицовки София Слатина, фирмен офис София Слатина
Етикети: Жилищно строителство, Монтаж гипсокартон
Тази страница е посетена 1990 пъти.
Общо посещение на профила: 3435.
Телефонен номер е поискан 32 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка