Замразени зеленчуци Ямбол | ЕФЕБ ООД

ЕФЕБ ООД - производство и търговия на едро и дребно със замразени зеленчуци. Фирмата разполага със склад в град Ямбол.

Рейтинг 5
ЕФЕБ ООД - Infocall.bg
ЕФЕБ ООД - Infocall.bg
град Ямбол
Ул. Обходен път Запад №15
Моля, попълнете на кирилица!
За фирмата

Търговия замразени зеленчуци на едро и дребно в Ямбол

Фирма ЕФЕБ ООД е създадена през 1997 година. ЕФЕБ ООД е частно гръцко дружество, с дългогодишни традиции и опит в производството на замразени плодове и зеленчуци. Заводът е разположен в град Ямбол, в Югоизточна България, в богат земеделски район, с годишно производство около 4000 тона.

В производството се използват само български суровини от екологично чисти райони - спанак, грах, бамя, зелен фасул - плосък и цилиндричен, броколи, карфиол, моркови, пипер, ягоди, малини.

Използваните технологии съхраняват естествени качества на вложените плодове и зеленчуци. Продукцията на фирмата се реализира на външния и вътрешен пазар. Търговската етика, високото качество на произвежданите продукти и обслужване, са ценени от всички наши клиенти и правят фирмата желан и търсен партньор.

ЕФЕБ ООД прави износ на замразени зеленчуци за страните от ЕС. Във фирмата има внедрена и поддържана НАССР система и сме сертифицирани по ISO 22000:2005.

Нашата философия е постигане максимална задоволеност на изискванията и очакванията на клиентите ни по отношение на качеството и безопасността на продукцията, като спазваме стриктно изискванията на националното законодателство и изискванията на европейските директиви за производство на безопасни за потребителите продукти.

Автор:

Търговия замразени зеленчуци на едро и дребно в Ямбол - ЕФЕБ ООД
Търговия замразени зеленчуци на едро и дребно в Ямбол - ЕФЕБ ООД - изображение 1Търговия замразени зеленчуци на едро и дребно в Ямбол - ЕФЕБ ООД - изображение 2Търговия замразени зеленчуци на едро и дребно в Ямбол - ЕФЕБ ООД - изображение 3Търговия замразени зеленчуци на едро и дребно в Ямбол - ЕФЕБ ООД - изображение 4
Ключови думи: замразени зеленчуци Ямбол, търговия замразени зеленчуци на едро и дребно Ямбол, търговия едро със зеленчуци Ямбол, търговия дребно със зеленчуци Ямбол, производство замразени зеленчуци Ямбол, склад замразени зеленчуци Ямбол, замразен спанак Ямбол, замразен грах Ямбол, замразена бамя Ямбол, замразен зелен фасул Ямбол, замразени броколи Ямбол, замразен карфиол Ямбол, замразени моркови Ямбол
Етикети: Замразени зеленчуци, Плодове и зеленчуци
Тази страница е посетена 2560 пъти.
Общо посещение на профила: 6272.
Телефонен номер е поискан 82 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка