Транспортно обслужване Плевен | Еврокрис ЕООД

Транспортна фирма Еврокрис ЕООД – вътрешен и международен транспорт на комплексни товари, спедиция и превоз на групажни пратки. Спедиторската фирма разполага с офис в Плевен.

Рейтинг 5
Еврокрис ЕООД - Infocall.bg
Еврокрис ЕООД - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
За фирмата

Преместване на имущество Варна

Еврокрис ЕООД извършва транспортиране на товари и спедиторска дейност на територията на България и за чужбина. Офисът на фирмата е разположен в град Плевен.

Еврокрис ЕООД е регистрирана през 2006 година и приема дейността на ЕТ Крис - Христина Стоянова. ОТ създаването си фирмата започва да се занимава със спедиция и превоз на товари. Еврокрис обслужва всички релации в България и Европа. От фирмата се осигурява транспорт както за частични, така и за комплектни товари. За своите клиенти дружеството предлага компетентна консултация по въпроси в сферата на транспорта и спедицията. Еврокрис ЕООД разполага с професионалисти, с богат опит в областта на превозването на товари и спедиторските услуги.

Транспортната фирма е с положителен финансов баланс, което е едно от доказателствата за добре свършената работа и надеждността на фирмата като партньор. Като допълнителна гаранция за качеството на предлаганите транспортни услуги на Еврокрис ЕООД предстои стандартизация по БДС EN ISO 9000:2001.

Еврокрис ЕООД предлага сигурен и бърз транспорт на вашите товари до всяка точка на страната и Европа. Служителите на дружеството ще ви обслужат бързо и качествено, като при желание можете да получите съвет и консултация от специалист за възможно най-оптималния вариант за транспортиране на вашите пратки, като се вземат предвид финансовите възможности и дестинацията.

Фирма Еврокрис ЕООД работи с отлично подготвени професионалисти и предлагаме компетентна консултация по възникнали транспортни въпроси.

Не се колебайте да потърсите професионалните услуги на Еврокрис ЕООД, за да получите сигурност за вашите товари и спокойствие за себе си, че пратките ви ще пристигнат на време и в състоянието, в което са изпратени.

Автор:

Преместване на имущество Варна - Еврокрис ЕООД
Преместване на имущество Варна - Еврокрис ЕООД - изображение 1Преместване на имущество Варна - Еврокрис ЕООД - изображение 2Преместване на имущество Варна - Еврокрис ЕООД - изображение 3Преместване на имущество Варна - Еврокрис ЕООД - изображение 4
Ключови думи: транспортно обслужване Плевен, транспортиране товари Плевен, спедиция товари Плевен, вътрешен транспорт товари Плевен, международен транспорт Плевен, превоз групажни пратки Плевен, транспорт комплектни товари Плевен, офис фирма транспорт товари Плевен, спедиторска фирма Плевен, транспорт товари Плевен
Етикети: Вътрешен транспорт, Групажни пратки, Международен товарен транспорт, Спедитори, Транспорт бордови камиони, Транспорт комплектни товари, Транспортна фирма
Тази страница е посетена 11956 пъти.
Общо посещение на профила: 20559.
Телефонен номер е поискан 227 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка