Производство композитни мивки и прагове за душкабини в Пловдив | Фат ЕООД

Фирма ФАТ ЕООД предлага производство на композитни кухненски мивки и мивки за баня. Предлага още и декоративни прагове за душкабини. Материалите, които използва са с произход Австрия, Словения, Италия, Гърция, САЩ и Финландия.

Фат ЕООД - Infocall.bg
Фат ЕООД - Infocall.bg
Фат ЕООД - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
За нас

Композитни мивки и прагове за душкабини в Пловдив

Фирма ФАТ ЕООД град Пловдив, създадена през 1982 г. е водещ български производител на санитарни изделия от композитен материал - мивки за кухня и баня. Гамата от продукти Баня се допълва от декоративни прагове за поддушово пространство за душкабини–също от композитен материал. Цветовата гама е богата - включва 20 цвята полимермрамор и 52 граниксит.

Централният офис, склад и производствената база са в град Пловдив. ФАТ ЕООД има представителство и складова база и в град Варна. Наличието на собствен автопарк улеснява ежедневните доставки към мрежата ни от над 500 търговски точки на територията на България. Плановият график на доставките ни предвижда ежеседмично достигане до всеки един от нашите клиенти.

Фирмата ни е сертифицирана фирма по ISO 9001:2008. През 2013г ФАТ ЕООД се сертифицира и по ISO 14001:2004. Работим успешно както в Европейския съюз, така и извън него, като всички разпространявани на пазара продукти с търговската марка ФАТ са придружени от необходимите съгласно законовите разпоредби документи: декларация за съответствие, гаранционна карта и инструкции за монтаж и експлоатация.

Санитарните изделия, произведени от нас са продукт на собствено дизайнерско студио, притежават уникален дизайн, високо качество, богато разнообразие и гаранция от 5 години. Материалите, които използваме са от най-високо качество, с произход Австрия, Словения, Италия, Гърция, САЩ и Финландия.

Екипът ни се стреми към бързо, качествено и гъвкаво обслужване на клиентите си и използване най-новите производствени технологии, непрестанно и усърдно работи за усъвършенстването на своите продукти и технологични линии, на логистичната си система, дистрибуторската мрежа и отношенията с коректните си партньори.

Автор:

Композитни мивки и прагове за душкабини в Пловдив - Фат ЕООД
Композитни мивки и прагове за душкабини в Пловдив - Фат ЕООД - изображение 1Композитни мивки и прагове за душкабини в Пловдив - Фат ЕООД - изображение 2Композитни мивки и прагове за душкабини в Пловдив - Фат ЕООД - изображение 3Композитни мивки и прагове за душкабини в Пловдив - Фат ЕООД - изображение 4

Търговски партньори на ФАТ:

Фирма ФАТ ЕООД има добре развита партньорска мрежа в страната. Имаме доверени партньори в градовете:

 • Айтос, Асеновград, Балчик, Благоевград, Бургас, Бяла, Варна, Велико Търново,
 • Видин, Враца, Габрово, Гоце Делчев, Димитровград, Добрич, Елхово, Исперих,
 • Казанлък, Карнобат, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Нова Загора,
 • Първомай, Павликени, Пазарджик, Плевен, Пловдив, Поморие, Попово, Равда,
 • Разград, Разлог, Раковски, Русе, Самоков, Сандански, Свиленград, Свищов,
 • Севлиево, София, Силистра, Сливен, Смолян, Стара Загора, Троян, Тутракан,
 • Търговище, Хасково, Харманли, Царево, Чирпан, Шумен и Ямбол

Вижте списък с фирмите наши партньори от ТУК

Автор:

Ключови думи: композитни кухненски мивки Пловдив, праг за душкабина Пловдив, праг за поддушово пространство Пловдив, мивки за баня Пловдив, производител мивки Пловдив
Етикети: Магазин за мебели, Мебелна фабрика, Мивки, Обзавеждане за баня, Санитария
Тази страница е посетена 21001 пъти.
Общо посещение на профила: 40205.
Телефонен номер е поискан 221 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка