Геодезически услуги в Карлово - Геопрециз ЕООД

Фирма Геопрециз ЕООД извършва геодезически услуги ( геодезическо заснемане на имоти и обекти, проектиране на геодезически мрежи и други ) на територията на град Карлово и област Пловдив.

Геопрециз ЕООД - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
Геодезически услуги в Карлово

Фирма Геопрециз ЕООД извършва геодезически услуги на територията на град Карлово и област Пловдив. Геодезията е наука, без която не може да бъде осъществен и най-добрият строителен проект.

Геопрециз е с дългогодишен опит в геодезията и разполага с висококвалифицирани специалисти притежаващи необходимите лицензи за извършване на всички геодезически дейности.

Фирма Геопрециз извършва:

  • геодезическо заснемане за определяне на обеми на изкопи и насипи;
  • изготвяне на цифрови модели на терен и ситуация;
  • геодезическо заснемане на имоти и обекти;
  • проектиране на геодезически мрежи;
  • определяне на деформации на инженерни съоръжения и други.

Политиката на фирмата е да предлага пълен спектър от качествени геодезически услуги на коректни за клиента цени в удовлетворяващи срокове.

За изпълнението на геодезическите дейности, фирмата разполага с висококвалифицирани специалисти притежаващи необходимите лицензи за извършване на всички геодезически дейности. При работа се използва съвременна геодезическа апаратура, осигуряваща висока точност на измерванията и последващата им обработка.

Автор:

Геодезически услуги в Карлово - Геопрециз ЕООД
Още Дейности предлагани от Геопрециз ЕООД
Ключови думи за услугата: геодезически услуги Карлово, геодезическо заснемане имоти Карлово, геодезическо заснемане обекти Карлово, проектиране геодезически мрежи Карлово
Тази страница е посетена 1934 пъти.
Общо посещение на профила: 24903.
Телефонен номер е поискан 262 пъти.