Селски туризъм област Смолян | Ботевите къщи

Ботевите къщи - селски туризъм, стаи под наем за нощувки в община Баните, област Смолян.

Рейтинг 4
Ботевите къщи - Infocall.bg
Ботевите къщи - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
За Глогино БВ

Селски туризъм в област Смолян

Къща за гости Ботевите къщи се намира в област Смолян, село Глогино на югоизточния склон на Преспанския рид. Бързо сменящите се уникални природни пейзажи, прохладното лято и умерено студената и слънчева зима ще допринесат за вашата почивка, отмора и релакс. Уютът на Ботевите къщи сред кристалночист планински въздух, величественият панорамен изглед ще Ви накарат да се почувствате удобно и комфортно.

Възможността да изпитате удоволствие от зимни спортове, селски туризъм, геотуризъм ,еко и колоездачни пътеки в прегръдките на красивата природа на Родопите.

Тук можете да посетите почти всички забележителности намиращи се наблизо: Бачковски манастир, Дяволския мост, Златоград и Чудните мостове, както и Смолянски манастир и язовир Доспат.

Ботевите къщи - Там, където пътят свършва и започва пълното сливане с природата се открива красиво кътче за почивка и релакс. Отлично посрещане и уютна обстановка, в съчетание с вкусни родопски гозби - чувството е като на гости при стари приятели.

За вашия отдих и ние разполагаме шест с уютни и просторни стаи с по две легла и санитарен възел за всяка стая. Две къщи близнаци с трапезария напълно оборудвани на първия етаж и две стаи с по две легла на втория. Всяка стая е оборудвана с климатик, телевизор и мини хладилник, за вашето удобство Ботевите къщи разполагат с механа – чеверме, пещ — барбекю, както и озеленен двор с детски кът и паркинг.

Вълшебство и красота от една незабравима почивка на изключително ниски цени, високо в Родопа планина, се насладете на уникалната Родопска кухня или просто сами я пригответе. Резервирайте сега.

Автор:

Селски туризъм в област Смолян - Ботевите къщи
Селски туризъм в област Смолян - Ботевите къщи - изображение 1Селски туризъм в област Смолян - Ботевите къщи - изображение 2Селски туризъм в област Смолян - Ботевите къщи - изображение 3Селски туризъм в област Смолян - Ботевите къщи - изображение 4
Ключови думи: селски туризъм Глогино Смолян, нощувки Глогино Смолян, стаи под наем Глогино Смолян, къща гости Глогино Смолян
Етикети: Къща за гости, Почивка на планина
Тази страница е посетена 1701 пъти.
Общо посещение на профила: 4637.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка