Производство на брашно | Мелница Червен Бряг

Мелница извършва с изкупуване и обработка на пшеница и производство на брашно. Мелницата е разположена в град Червен Бряг, област Плевен.

Infocall.bg
Мелница Червен Бряг - Infocall.bg
Infocall.bg

Този профил е без собственик и може да бъде купен от Вас.

Вие достигнахте до този профил поради факта, че той е добре оптимизиран в Google и по-същия начин ще бъде достигнат и вашите потенциални клиенти.

Не се колебайте, а отправите запитване за цената му!

Цени на абонаментни планове

Ние работим, за да може всеки в България да има представяне в интернет – контакти, снимки, фирмена информация, видео и промо оферти. Посредством фирмен профил в INFOCALL.bg бизнеса ви ще бъде откриван ежедневно от многобройните интернет потребители.

Попълнете формата за запитване, а наш консултант ще се свърже с вас в следващите 24 часа.

За нас

Производство и търговия с брашно

Мелница в град Червен бряг ООД извършва преработка на зърно, производство и търговия с брашно.

Мелницата разполага с модерна лаборатория и може да извършва пълен анализ на брашното и зърното. Това предоставя възможност за разработка на нови продукти, като се повишава качеството и се следи постоянно за доставяните и закупувани суровини, използвани в производствения процес на брашното.

Мелницата притежава пекарна за тестване на всяка произведена партида брашно, за да се гарантира високото качество и да се провери дали брашното отговаря на поставените стандарти.

Освен с добра организация на труд, на разположение е високотехнологично немско оборудване, отговарящо на всички стандарти за качество. Мелницата разполага със силозни клетки за сортиране на пшеницата по различни качествени показатели. Силозите са с прецизна смесителна система и позволяват производството на продукция с различни характеристики, в зависимост от количествата пшеница.

Ключови думи: производство брашно Червен бряг, обработка пшеница Червен бряг, изкупуване пшеница Червен бряг, търговия брашно Червен бряг, търговия пшеница Червен бряг, брашно Червен бряг
Етикети: Брашно, Мелница за брашно
Тази страница е посетена 8105 пъти.
Общо посещение на профила: 14167.
Телефонен номер е поискан 52 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка