Агенция с преводачи с чужд роден език София | Херос БГ

Търсите добра и лоялна агенция за преводи, заверка и легализация документи за чужбина? Агенция с преводачи с чужд роден език Херос БГ - превод на документи от англичанин, немец, французин, испанец, руснак, грък и италианец на най-ниски цени в центъра на София.

Рейтинг 5
Херос БГ - Infocall.bg
Херос БГ - Infocall.bg
град София-Център
Ул. Г. С. Раковски №193
вх. Б , ет. 4
Моля, попълнете на кирилица!
за агенцията

Лоялна агенция за преводи и легализация в центъра на град София

Агенция Херос БГ в град София предлага следните услуги за своите клиенти:

 

  • преводи;
  • легализация;
  • юридически превод;
  • технически превод;
  • превод на английски;
  • апостил;
  • заверка на документи.

 

Агенция Херос БГ предлага също и превод на техническа литература, юридически превод и превод на медицински текст. Преводи по мейл за цялата страна.

Агенцията притежава лиценз, издаден от Министерство на външните работи на Република България, да извършва преводи на документи, за които се изисква легализация.

В агенция Херос БГ се извършва превод на всякакъв тип документи на всички езици: английски, немски, френски, испански, полски, чешки, гръцки, арабски, унгарски, румънски, молдавски, украински, турски, словашки, албански, холандски, руски, сръбски, хърватски, словенски, македонски и италиански език, както и на много други езици.

Херос БГ прави заверка с апостил, гарантирайки валидността и признаването на българските документи в чужбина. Документите добиват способността на оригиналните такива издадени във всяка една държава, присъединила се към Хагската конвенция за премахване на изискването за легализация на чуждестранните публични актове.

В агенция за превод и легализация Херос БГ се предлагат консултации във връзка с начина на легализиране на документи, издадени от различни ведомства и институции в България, както и всички процедури по самата легализация.

Преводите се извършват и от преводачи с чужд роден език и също така от един чужд на друг чужд роден език. Херос БГ - преводи на всякакви езици на най-ниските цени на пазара!

 

За преводи от и на почти всички световни езици ползвайте нашата платформа за онлайн поръчки https://eutranslationservices.com/

 

 

Автор:

Лоялна агенция за преводи и легализация в центъра на град София - Херос БГ
Лоялна агенция за преводи и легализация в центъра на град София - Херос БГ - изображение 1Лоялна агенция за преводи и легализация в центъра на град София - Херос БГ - изображение 2Лоялна агенция за преводи и легализация в центъра на град София - Херос БГ - изображение 3Лоялна агенция за преводи и легализация в центъра на град София - Херос БГ - изображение 4
Ключови думи: агенция с преводачи с чужд роден език София, лоялна агенция за преводи в центъра София, лоялна агенция легализация в центъра София, превод документи София Център, легализация документи София Център, препоръчайте агенция за преводи София Център, препоръчайте агенция за легализация София Център, превод от преводач англичанин София Център, превод от преводач немец София Център, превод от преводач французин София Център, цени преводи София, преводаческа агенция София Център, преводи Артедок Лозанова Фидес Преводачи.eu Жарава Резон Prevodachi.eu Адапт София Център, Заклет преводач София, Езикови преводи София, Преводачески услуги София, Заверки София Център, превод на документи за чужбина с апостил София Център, заверка документи за чужбина София Център, легализация документи за чужбина София Център
Етикети: Агенция за преводи, Легализация, Превод на документи
Тази страница е посетена 5774 пъти.
Общо посещение на профила: 12115.
Телефонен номер е поискан 43 пъти.
Мнения и коментари

Mnogo dum dovolna

Добави мнение и оценка